Blindskud af Jakob Fälling

Blindskud (Spurt)


Sprog: Dansk


Information:
Format:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Publikationer: 4/2016
ISBN: 58393847474923
Sider: 220
Dimensioner: 1.8 mb
Læse Online:555
Hent bøger:1005

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Blindskud (Spurt).e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Blindskud (Spurt).lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Blindskud (Spurt) Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Blindskud af Jakob Fälling


Forlagets beskrivelse

Hvad gør man når det hele går ad helvede til?

Niklas’ storebror Sebastian har været soldat i Afghanistan. Siden han kom hjem har han fjernet sig fra resten af familien – og har isoleret sig i kælderen med computerspil og hash. En dag da Niklas og hans venner spiller hardball i skoven går det galt: En af drengene bliver såret og forsvinder og nu har Niklas for alvor brug for sin storebrors hjælp. Men måske er det allerede for sent?

BLINDSKUD er en bog om krig kammeratskab og brødrekærlighed. Og om at finde sig selv når ens familie er ved at gå i opløsning.

Indlæst af Christian Engell 2015.

Fil størrelse: 71143 KBIndlæst af: Christian Engell

Blindskud (Spurt).pdf

Blindskud (Spurt).epub

Blindskud (Spurt) hent bøger gratis [pdf epub kindle]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Blindskud (Spurt) til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Blindskud (Spurt) PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Hent købe 1 Blindskud (Spurt) PDF Epub; bøger købe 2 Blindskud (Spurt) DOCX pdf ; ebook free 3 Blindskud (Spurt) Epub ; Hent 4 Blindskud (Spurt) Rtf e-bog; Læse Dansk Blindskud (Spurt) MOBI Doc Fb2; bøger Blindskud (Spurt) Fb2 Ibook; GRATIS Blindskud (Spurt) PDF Doc; ebook dansk Blindskud (Spurt) Txt Doc; ebook Blindskud (Spurt) Djvu Mobi; Læse GRATIS Blindskud (Spurt) FB2 mp3; Hent Blindskud (Spurt) txt EPUB; Læse GRATIS Download Blindskud (Spurt) docx fb2; Læse GRATIS Download Blindskud (Spurt) Mobi cd ; Hent Blindskud (Spurt) Pdf MOBI; ebook Blindskud (Spurt) PDF e-bog ; Læse GRATIS Blindskud (Spurt) PDF bogen; Læse GRATIS Download Blindskud (Spurt) bogen Mobi; Online GRATIS Download Blindskud (Spurt) bogen Pdf; Bog bøger Blindskud (Spurt) audiobook lydbøger; Læse GRATIS Download Blindskud (Spurt) audiobook lydbøger;Læse Online GRATIS Blindskud (Spurt) lydbøger; Gratis hent Online Blindskud (Spurt) TXT Ebog;Hent nettet Blindskud (Spurt) pdf AWZ e-bog; Læse Online GRATIS Blindskud (Spurt) DOCX TXT e-bog; Online Læse GRATIS Blindskud (Spurt) PDF epub;;
download Blindskud (Spurt) pdf gratis om Dansk
Blindskud (Spurt) online gratis lovligt
elektronisk Blindskud (Spurt) mobi
Blindskud (Spurt) nettet
digitaliseret Blindskud (Spurt) pdf
Blindskud (Spurt) djvu
Blindskud (Spurt) e-bog gratis
Blindskud (Spurt) læses online
Hvor kan jeg Blindskud (Spurt) download bogen?
Blindskud (Spurt) torrent uden registrering
lytte til Blindskud (Spurt) audiobook mp3
læse bøg Blindskud (Spurt) txt
Blindskud (Spurt) læse pdf på ipad
leje Blindskud (Spurt) epub
bibliotek Blindskud (Spurt) læses online
Blindskud (Spurt) free ebook
lydbog Blindskud (Spurt) gratis ogg

købe Blindskud (Spurt) billige
Blindskud (Spurt).pdf
Blindskud (Spurt).ePub
.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS