Selvudgiver - selvfølgelig! af Trine Toft

Selvudgiver – selvfølgelig!


Sprog: Dansk


Information:
Format:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Publikationer: 8/2015
ISBN: 1239584949493
Sider: 239
Dimensioner: 4.4 mb
Læse Online:1112
Hent bøger:1002

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Selvudgiver – selvfølgelig!.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Selvudgiver – selvfølgelig!.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Selvudgiver – selvfølgelig! Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Selvudgiver - selvfølgelig! af Trine Toft


Forlagets beskrivelse

Der kan være mange gode grunde til at sige: Selvudgiver – selvfølgelig! Måske er du træt af at få afslag. Måske vil du helst ikke aflevere 85 % af overskuddet fra din bog til andre. Måske har du en større gruppe følgere der bare venter på at du udgiver noget de kan læse – og du er helt sikker på at du kan sælge din bog uanset om du har et stort forlag i ryggen eller ej. Måske efterspørger dine kursister noget kursus-materiale de kan købe.

Eller måske har du egentlig bare lyst at bestemme hvad der skal stå i din bog. Hvis du ønsker at have fuld kontrol over din egen udgivelse så er det at udgive selv lige noget for dig. Der er mange gode grunde til at selvudgive og måske tænker du mest bare på den glæde du vil få når du stopper hele overskuddet fra salget fra din bog lige ned i din egen lomme.

Selvudgiver – selvfølgelig! er en trin-for-trin guide til dig der vil udgive din egen bog. Her får du svar på alle de spørgsmål du sidder med: hvilket trykkeri du skal vælge hvor du kan få lavet et billigt cover og hvem du skal kontakte for at sælge din bog.

Du bliver ført igennem hele udgivelsesprocessen helt konkret hvilke hjemmesider du skal klikke ind på hvem du skal skrive til og i hvilken rækkefølge du skal tage de forskellige trin. Kort sagt alt hvad du har brug for at vide for at udgive din egen bog!

50 sider.

Selvudgiver – selvfølgelig!.pdf

Selvudgiver – selvfølgelig!.epub

Selvudgiver – selvfølgelig! hent bøger gratis [pdf epub kindle]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Selvudgiver – selvfølgelig! til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Selvudgiver – selvfølgelig! PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Gratis hent 1 Selvudgiver – selvfølgelig! MOBI TXT Ebog; Hent 2 Selvudgiver – selvfølgelig! AWZ e-bog; ebook free 3 Selvudgiver – selvfølgelig! PDF DOCX; ebook 4 Selvudgiver – selvfølgelig! epub awz; Hent Selvudgiver – selvfølgelig! Kindle eBog; bøger Selvudgiver – selvfølgelig! Fb2 Ibook; Hent Selvudgiver – selvfølgelig! Kindle Ibook; Læse Online Selvudgiver – selvfølgelig! Docx DJVU ; ebook Selvudgiver – selvfølgelig! Djvu Mobi; bøger Selvudgiver – selvfølgelig! FB2 mp3; Gratis hent Selvudgiver – selvfølgelig! txt EPUB; Hent Selvudgiver – selvfølgelig! PDF txt; Hent Selvudgiver – selvfølgelig! FB2 EPUB ; Hent Selvudgiver – selvfølgelig! Pdf MOBI; Læse GRATIS Selvudgiver – selvfølgelig! DOCX e-bog; Download bøger Selvudgiver – selvfølgelig! PDF bogen; Gratis hent Online Selvudgiver – selvfølgelig! bogen mp3; Hent Dansk Selvudgiver – selvfølgelig! djvu bogen; Læse nettet Selvudgiver – selvfølgelig! audiobook lydbøger; Hent Dansk Selvudgiver – selvfølgelig! audiobook lydbøger;Gratis hent Selvudgiver – selvfølgelig! audiobook; ebook bøger Selvudgiver – selvfølgelig! TXT Ebog;Hent nettet Selvudgiver – selvfølgelig! DOC DOCX; Gratis hent Selvudgiver – selvfølgelig! DOCX TXT e-bog; Online Læse GRATIS Selvudgiver – selvfølgelig! PDF epub;;
Selvudgiver – selvfølgelig! læses online
lydbøg Selvudgiver – selvfølgelig! gratis ogg

digitaliseret Selvudgiver – selvfølgelig! pdf
Selvudgiver – selvfølgelig! læse pdf på ipad
Selvudgiver – selvfølgelig! torrent uden registrering
Selvudgiver – selvfølgelig! e-bog gratis
lytte til Selvudgiver – selvfølgelig! audiobook mp3
Selvudgiver – selvfølgelig! nettet
Selvudgiver – selvfølgelig! online gratis lovligt
leje Selvudgiver – selvfølgelig! epub
Selvudgiver – selvfølgelig! djvu
elektronisk Selvudgiver – selvfølgelig! mobi
Selvudgiver – selvfølgelig! free ebook
Hvor kan jeg Selvudgiver – selvfølgelig! download bogen?
download Selvudgiver – selvfølgelig! pdf gratis om Dansk
bibliotek Selvudgiver – selvfølgelig! læses online
købe Selvudgiver – selvfølgelig! billige
læse bøg Selvudgiver – selvfølgelig! txt
Selvudgiver – selvfølgelig!.pdf
Selvudgiver – selvfølgelig!.ePub
.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS