Den blå hest - et liv med Asperger og ADHD af Susanne Elisabeth Longhi

Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD


Sprog: Dansk


Information:
Format:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Publikationer: 11/2015
ISBN: 4859384012845
Sider: 206
Dimensioner: 2.2 mb
Læse Online:1003
Hent bøger:1003

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Den blå hest - et liv med Asperger og ADHD af Susanne Elisabeth Longhi


Forlagets beskrivelse

Den blå hest er fortællingen om et liv med udiagnosticeret Asperger og ADHD. Om den lange og hårde kamp det er at finde sig til rette i tilværelsen når omgivelserne ikke forstår hvad der rører sig i ens sind – og man så heller ikke selv er meget klogere på det.

For Susanne Longhi var opvæksten svær og ensom og voksenlivet blev ligeledes præget af et indre kaos der tærede på kræfterne. Først da hendes diagnose endelig blev stillet fik hun fred i sjælen og overskud i hverdagen. Og nu åbner hun op for sin livhistorie. Hun fortæller uden omsvøb om de udfordringer knæk og successer hun har oplevet undervejs. Hendes egne copingstrategier inddrages og hun byder på kritisk velfunderede tanker om ADHD og Asperger.

For målet med bogen er at italesætte hvad det faktisk vil sige at leve med disse lidelser. At vise at man sagtens kan have en almindelig dagligdag på særlige forudsætninger. At ingen behøver gennemleve de prøvelser hun har stået over for. At den triste grå arbejdshest vi alle somme tider føler os som faktisk er farvestrålende blå.

OM FORFATTEREN
Susanne Elisabeth Longhi (f. 1967) er fra Himmerland i Nordjylland. Bogen er skrevet som hjælp til det kognitive terapiforløb hun har undergået igennem 4-5 år.

ANMELDERNE SKREV
“Jeg har med fornøjelse læst Susanne Elisabeth Longhi’s bog Den blå hest – livet med Aspergers og ADHD (…) Susanne har skrevet bogen som del af et kognitivt terapiforløb og netop hendes refleksioner er meget brugbare (…) Jeg håber at der kommer flere bøger som denne hvor den personlige fortælling åbner op for en bredere forståelse af hvad det vil sige at leve med autisme og ADHD.”
– Autismetanken.dkFil størrelse: 53100 KBIndlæst af: Tina Kruse Andersen

Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD.pdf

Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD.epub

Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD hent bøger gratis [pdf epub iOS]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Læse Online GRATIS 1 Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD PDF Epub; Læse 2 Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD DOCX pdf ; ebook free 3 Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD Epub ; ebook 4 Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD epub awz; Hent Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD Kindle eBog; Læse GRATIS Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD Docx mobi; Hent Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD Kindle Ibook; Gratis hent Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD Docx DJVU ; BOg ogg Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD Djvu Mobi; Hent Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD Epub Txt ; ebook bøger Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD doc fb2; Hent Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD docx fb2; Læse GRATIS Download Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD FB2 EPUB ; Læse GRATIS Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD txt doc; Gratis hent Online Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD TXT e-bog; Online nettet Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD TXT bogen; Gratis hent Online Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD boger doc ; Gratis hent Læse Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD e-bog Fb2; Download ebook Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD Mp3 Cd; Gratis hent Online Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD audiobook lydbøger;Gratis hent Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD MP3; ebook bøger Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD PDF Epub MOBI;bøger Dansk Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD DOC DOCX; Hent Dansk Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD DOCX TXT e-bog; Hent Dansk Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD PDF epub;;
lydbog Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD gratis ogg

bibliotek Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD læses online
download Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD pdf gratis om Dansk
Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD læse pdf på ipad
digitaliseret Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD pdf
Hvor kan jeg Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD download bogen?
Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD free ebook
elektronisk Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD mobi
læse bøg Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD txt
Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD nettet
Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD e-bog gratis
Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD læses online
Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD djvu
købe Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD billige
Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD torrent uden registrering
lytte til Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD audiobook mp3
Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD online gratis lovligt
leje Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD epub
Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD.pdf
Den blå hest – et liv med Asperger og ADHD.ePub
.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS