Lille hjerte af Katrine Marie Guldager

Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2)


Sprog: Dansk


Information:
Format:epub.pdf.mobi.fb2.ibooks.txt.lit.doc.djvu
Publikationer: 9/2016
ISBN: 5848594859485
Sider: 214
Dimensioner: 1.6 mb
Læse Online:1005
Hent bøger:888

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2).e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2).lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Lille hjerte af Katrine Marie Guldager


Forlagets beskrivelse

Lille hjerte er andet bind af den anmelderroste familiekrønike der begyndte med Ulven og vi er nået til 1950’erne. Lille har forladt Peter og deres to børn Henry og Leonora og er taget til København for at dyrke sin kunst og flytte sammen med sin gamle beundrer den velstående Ib Berthelsen. Peter må trøste sig med sekretæren og det er tvivlsomt om han kan holde sammen på familien. Henry har vilde fantasier om krig og forfølgelse og Leonora stifter for første gang bekendtskab med det modsatte køn. Og hele tiden lurer ulven i kulissen.Om forfatteren: Katrine Marie Guldager (1966) er kendt for novellesamlingen København sin børnebogsserie om frøken Ignora for sine digte og for selvbiografien Lysgrænsen. Hendes bøger er oversat til flere sprog og hun har modtaget adskillige legater og priser bl.a. Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat. De senere år har hun koncentreret sig om den store bredt anlagte familiekrønike der også kaldes Køge-krøniken. Her følger vi en dansk familie fra 1938 og frem til nutiden.Fil størrelse: 213887 KBIndlæst af: Grete Tulinius

Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2).pdf

Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2).epub

Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) hent bøger gratis [pdf epub mobi]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

bøger Dansk 1 Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) MOBI TXT Ebog; ebook købe 2 Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) DOC; GRATIS Download 3 Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) PDF DOCX; BOg bøger 4 Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) epub awz; Gratis hent Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) Kindle eBog; Download Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) Docx mobi; Online Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) Kindle Ibook; bøger Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) Docx DJVU ; Hent Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) Djvu Mobi; Hent Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) Epub Txt ; Hent Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) doc fb2; bøger Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) docx fb2; ebook Dansk Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) FB2 EPUB ; Gratis hent Online Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) Pdf MOBI; ebook Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) Epub e-bog; Download bøger Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) TXT bogen; ebook bøger Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) boken Fb2 ; Gratis hent Læse Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) bogen Pdf; Bog bøger Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) audiobook lydbøger; Hent Dansk Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) Mp3 cd;bøger Dansk Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) lydbøger; Hent Dansk Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) PDF Epub MOBI;bøger Dansk Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) pdf AWZ e-bog; Gratis hent Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) Epub PDF; Gratis hent Læse Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) awz Rtf e-bog;;
Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) nettet
elektronisk Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) mobi
Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) læse pdf på ipad
købe Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) billige
læse bøg Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) txt
Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) læses online
digitaliseret Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) pdf
bibliotek Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) læses online
lytte til Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) audiobook mp3
Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) online gratis lovligt
Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) e-bog gratis
leje Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) epub
Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) free ebook
download Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) download bogen?
lydbog Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) gratis ogg

Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) djvu
Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2) torrent uden registrering
Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2).pdf
Lille hjerte (Køge krøniken nr. 2).ePub
.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS