Bog paperback Under Månen af Jesper Rosenløv

Under Månen


Sprog: Dansk


Information:
Format:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Publikationer: 8/2016
ISBN: 0900545918294
Sider: 203
Dimensioner: 1.7 mb
Læse Online:1003
Hent bøger:1003

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Under Månen.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Under Månen.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Under Månen Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Bog paperback Under Månen af Jesper Rosenløv


Forlagets beskrivelse

Hvad så det antikke menneske når det betragtede stjernehimlen? Hvordan opfattede grækere og romere kosmos’ sammensætning? Hvorledes udforskede de naturen og hvordan passede guderne ind i de antikke verdensbilleder? Og hvad var da menneskets natur rolle og mål i denne større kosmiske sammenhæng? Dette er nogle af de spørgsmål der behandles i denne bog. Månen udgjorde i mange af de kosmologiske systemer der udarbejdedes i antikkens lærde kredse et vigtigt skel i verdensaltet. Over Månen fandtes en himmelsk guddommelig uforanderlig og evig sfære – og under Månen fandtes en nedre jordisk sfære hvor alt var i forandring og forgængeligt. Tilværelsen under Månen var menneskets lod – og hér måtte det leve sit liv mere eller mindre afskåret fra den øvre guddommelige sfære og mere eller mindre indforstået med denne jordiske skæbne der dog oftest betragtedes som mindre værdifuld end den tilværelse guddommelige eksistenser udlevede over Månen. Den antikke natur- og verdensforståelse opfattes ofte som afmytologiseret og løsrevet fra det religiøse. Som det vil fremgå holder dette dog ikke stik. De antikke filosoffer omtolkede nok den traditionelle religion men deres kosmologier bar tydeligt præg af religiøse overvejelser og forestillinger. Dette religiøse grundsyn var samtidig med til at præge synet på hvad det ville sige at være menneske og hvilke mål der burde opstilles for den menneskelige tilværelse. Ved at få indblik i disse antikke teorier og forestillinger kommer vi således nærmere en forståelse af det antikke menneskes forhold til naturen videnskaben og teknologien – ja til det menneskelige liv.

Under Månen.pdf

Under Månen.epub

Under Månen hent bøger gratis [pdf epub mobi]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Under Månen til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Under Månen PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

bøger Dansk 1 Under Månen MOBI TXT Ebog; Hent 9788771149180 2 Under Månen DOC; GRATIS Download 3 Under Månen PDF DOCX; Gratis hent 4 Under Månen Rtf e-bog; ebook bøger Under Månen Kindle eBog; bøger Under Månen Fb2 Ibook; Gratis hent Under Månen Kindle Ibook; Læse Online Under Månen Docx DJVU 9788771149180; Gratis hent Online 9788771149180 Under Månen dvd kindle; Hent Under Månen FB2 mp3; Online Læse GRATIS Under Månen doc fb2; bøger Under Månen docx fb2; hent Online Under Månen FB2 EPUB 9788771149180; Læse GRATIS 9788771149180 Under Månen txt doc; Gratis hent Online Under Månen PDF e-bog 9788771149180; Online nettet Under Månen PDF bogen; Gratis hent Online Under Månen bogen Mobi; Gratis hent Læse Under Månen e-bog Fb2; Læse nettet Under Månen audiobook lydbøger; Hent Dansk Under Månen Mp3 cd;bøger Dansk Under Månen audiobook; GRATIS Download Under Månen PDF Epub MOBI;Gratis hent Online Under Månen pdf AWZ e-bog; Hent Dansk Under Månen DOCX TXT e-bog; Hent Dansk Under Månen awz Rtf e-bog;9788771149180;
Under Månen torrent uden registrering
Under Månen online gratis lovligt
Under Månen e-bog gratis
Under Månen free ebook
Under Månen læse pdf på ipad
læse bøg Under Månen txt
købe Under Månen billige
elektronisk Under Månen mobi
Hvor kan jeg Under Månen download bogen?
Under Månen nettet
bibliotek Under Månen læses online
lydbøg Under Månen gratis ogg

download Under Månen pdf gratis om Dansk
Under Månen læses online
lytte til Under Månen audiobook mp3
leje Under Månen epub
Under Månen djvu
digitaliseret Under Månen pdf
Under Månen.pdf
Under Månen.ePub
9788771149180.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS