Bog hæftet Strategisk handlekraft i 3D af Tune Hein Lotte Bøjer

Strategisk handlekraft i 3D


Sprog: Dansk


Information:
Format:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Publikationer: 10/2015
ISBN: 4394857339010
Sider: 233
Dimensioner: 3.7 mb
Læse Online:222
Hent bøger:333

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Strategisk handlekraft i 3D.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Strategisk handlekraft i 3D.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Strategisk handlekraft i 3D Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Bog hæftet Strategisk handlekraft i 3D af Tune Hein Lotte Bøjer


Forlagets beskrivelse

De fleste strategier bliver aldrig ført ud i livet. Det er et problem- og et stort potentiale. Organisationen og ledelsessystemet er vigtige midler til at eksekvere din strategi men efter al sandsynlighed er de optimeret til at eksekvere den forrige… Hvis de skal løfte den nye strategi skal organisationen og ledelsessystemet udvikles sammen med strategien. 

En tværgående tilgang er nødvendig for succesfuld strategieksekvering. Strategisk handlekraft i 3D fokuserer på sammenhængene mellem strategiproces ledelsessystem og organisationsudvikling. Fremstillingen forklarer hvorfor og hvordan disse sammenhænge skal identificeres og prioriteres og hvordan ledelsen i organisationen sikrer at en (ny) strategi giver mening for alle i organisationen. Der er ikke én løsning – men en vej med to spor: både det organisatoriske og det personlige. 

Fremstillingen giver det helhedsbillede man må bevare når man arbejder med eksekvering af strategier som et langt sejt træk. Bogen binder en række fagområder sammen i en helhed som øger sandsynligheden for at du som leder kan flytte din organisation til mere strategisk handlekraft. Med bogen får læseren gode råd eksempler og idéer fra den virkelige verden samt konkrete værktøjer herunder tjeklister og en forståelsesramme i form af 3D-modellen. Alt dette sikrer overblik til at skrue på de rigtige håndtag tage de nødvendige diskussioner og sikrer at strategien ikke blot ender i skuffen som tidligere. 

Strategisk handlekraft i 3D henvender sig til alle med en interesse for strategisk handlekraft samt eksekvering af strategier både til offentlige organisationer og private virksomheder. Bogen kan også bidrage til perspektiver på de udfordringer som offentlige virksomheder står over for i udviklingen fra ”forvaltning” til ”offentlig forretning”. 

Indholdsoversigt 
Introduktion: Virkelighedens udfordringer med strategieksekvering 

Indledning 
Kapitel 1. Fra strategi til handlekraft til eksekvering 

Kapitel 2. Metode: Introduktion til 3D-modellen 

Kapitel 3. Strategiudvikling 

Kapitel 4. Udvikling af organisationen til strategien 

Kapitel 5. Ledelsessystemet 

Kapitel 6. Cases: strategi-eksekvering gennem helhedstænkning 

Kapitel 7. Din egen mulighed for strategisk handlekraft – nu 

Kapitel 8. Perspektiver 

Litteraturliste   

Strategisk handlekraft i 3D.pdf

Strategisk handlekraft i 3D.epub

Strategisk handlekraft i 3D hent bøger gratis [pdf epub doc]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Strategisk handlekraft i 3D til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Strategisk handlekraft i 3D PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Læse Online GRATIS 9788757433654 1 Strategisk handlekraft i 3D PDF Epub; Læse GRATIS 2 Strategisk handlekraft i 3D DOCX pdf 9788757433654; Hent 3 Strategisk handlekraft i 3D TXT e-bog; BOg bøger 4 Strategisk handlekraft i 3D Rtf e-bog; Hent 9788757433654 Strategisk handlekraft i 3D MOBI Doc Fb2; Gratis hent Online Strategisk handlekraft i 3D Fb2 Ibook; Download Strategisk handlekraft i 3D Kindle Ibook; bøger Strategisk handlekraft i 3D Docx DJVU 9788757433654; ebook Strategisk handlekraft i 3D Djvu Mobi; Gratis hent Online Strategisk handlekraft i 3D Epub Txt 9788757433654; Download nettet Strategisk handlekraft i 3D doc fb2; Gratis hent Online Strategisk handlekraft i 3D PDF txt; bøger Strategisk handlekraft i 3D FB2 EPUB 9788757433654; Gratis hent Online Strategisk handlekraft i 3D txt doc; ebook Strategisk handlekraft i 3D PDF e-bog 9788757433654; Online nettet Strategisk handlekraft i 3D TXT bogen; Læse GRATIS Download Strategisk handlekraft i 3D boger doc ; Online GRATIS Download Strategisk handlekraft i 3D djvu bogen; Læse Online GRATIS Strategisk handlekraft i 3D audiobook lydbøger; ebook bøger Strategisk handlekraft i 3D Mp3 cd;bøger Dansk Strategisk handlekraft i 3D audiobook; Gratis hent Online Strategisk handlekraft i 3D TXT Ebog;GRATIS Download ebook Strategisk handlekraft i 3D DOC DOCX; Hent Dansk Strategisk handlekraft i 3D Epub PDF; Online Læse GRATIS Strategisk handlekraft i 3D PDF epub;9788757433654;
Strategisk handlekraft i 3D online gratis lovligt
digitaliseret Strategisk handlekraft i 3D pdf
Strategisk handlekraft i 3D nettet
Strategisk handlekraft i 3D torrent uden registrering
købe Strategisk handlekraft i 3D billige
Strategisk handlekraft i 3D e-bog gratis
Strategisk handlekraft i 3D læse pdf på ipad
download Strategisk handlekraft i 3D pdf gratis om Dansk
læse bøg Strategisk handlekraft i 3D txt
Hvor kan jeg Strategisk handlekraft i 3D download bogen?
leje Strategisk handlekraft i 3D epub
bibliotek Strategisk handlekraft i 3D læses online
lytte til Strategisk handlekraft i 3D audiobook mp3
elektronisk Strategisk handlekraft i 3D mobi
Strategisk handlekraft i 3D free ebook
lydbog Strategisk handlekraft i 3D gratis ogg

Strategisk handlekraft i 3D djvu
Strategisk handlekraft i 3D læses online
Strategisk handlekraft i 3D.pdf
Strategisk handlekraft i 3D.ePub
9788757433654.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS