Guru: Peter Drucker - stamfaderen af Henrik Ørholst

Guru: Peter Drucker – stamfaderen


Sprog: Dansk


Information:
Format:epub.pdf.mobi.fb2.ibooks.txt.lit.doc.djvu
Publikationer: 1/2016
ISBN: 48483940493849
Sider: 200
Dimensioner: 3.2 mb
Læse Online:999
Hent bøger:111

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Guru: Peter Drucker – stamfaderen.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Guru: Peter Drucker – stamfaderen.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Guru: Peter Drucker – stamfaderen Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Guru: Peter Drucker - stamfaderen af Henrik Ørholst


Forlagets beskrivelse

Peter Drucker er selvlært managementguru og udgav sin første ledelsesbog i 1933 da han var blot 24 år gammel. Hans interesser spænder vidt med en uddannelse i jura og senere beskæftigelse med politik filosofi ledelse og samfundsvidenskab. Et af Peter Druckers ledelsesbegreber er MBO – ”management by objective” (målstyring) som handler om at få realiseret de ønskede resultater fx ved at have et realistisk mål som er synligt for alle medarbejderne. I dag er der spor af MBO i både medarbejdersamtaler og resultatløn.

Hvad siger de største guruer om ledelse? Små e-bøger med de største ledelseseksperters tanker om at udvikle organisationskultur innovation og bundlinje. Gurubøgerne er en slags greatest hits i e-bogform – udvalgt af Henrik Ørholst som er senior marketingstrateg hos PFA Pension uddannet cand.oecon. fra Århus Universitet og forfatter. Han er derudover anmelder på Berlingske Tidende.
 

Fil størrelse: 257 KB

Guru: Peter Drucker – stamfaderen.pdf

Guru: Peter Drucker – stamfaderen.epub

Guru: Peter Drucker – stamfaderen hent bøger gratis [pdf epub iOS]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Guru: Peter Drucker – stamfaderen til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Guru: Peter Drucker – stamfaderen PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Hent købe 9788702125429 1 Guru: Peter Drucker – stamfaderen MOBI TXT Ebog; bøger købe 2 Guru: Peter Drucker – stamfaderen AWZ e-bog; ebook free 3 Guru: Peter Drucker – stamfaderen Epub 9788702125429; Download 4 Guru: Peter Drucker – stamfaderen Rtf e-bog; Læse Dansk Guru: Peter Drucker – stamfaderen Kindle eBog; BOg Guru: Peter Drucker – stamfaderen Docx mobi; BOg Guru: Peter Drucker – stamfaderen Kindle Ibook; ebook dansk Guru: Peter Drucker – stamfaderen Docx DJVU 9788702125429; BOg ogg Guru: Peter Drucker – stamfaderen dvd kindle; Hent Guru: Peter Drucker – stamfaderen FB2 mp3; Download nettet Guru: Peter Drucker – stamfaderen doc fb2; bøger Guru: Peter Drucker – stamfaderen docx fb2; hent Online Guru: Peter Drucker – stamfaderen FB2 EPUB 9788702125429; Hent Guru: Peter Drucker – stamfaderen txt doc; Download ogg Guru: Peter Drucker – stamfaderen PDF e-bog 9788702125429; Gratis hent Guru: Peter Drucker – stamfaderen TXT bogen; Læse GRATIS Download Guru: Peter Drucker – stamfaderen boken Fb2 9788702125429; Gratis hent Læse Guru: Peter Drucker – stamfaderen e-bog Fb2; Hent ogg Guru: Peter Drucker – stamfaderen Mp3 Cd; Læse GRATIS Download Guru: Peter Drucker – stamfaderen Mp3 cd;Læse Online GRATIS 9788702125429 Guru: Peter Drucker – stamfaderen cd; Hent Dansk Guru: Peter Drucker – stamfaderen TXT Ebog;Hent nettet Guru: Peter Drucker – stamfaderen DOC DOCX; Hent Dansk Guru: Peter Drucker – stamfaderen DOCX TXT e-bog; Gratis hent Læse Guru: Peter Drucker – stamfaderen PDF epub;9788702125429;
digitaliseret Guru: Peter Drucker – stamfaderen pdf
download Guru: Peter Drucker – stamfaderen pdf gratis om Dansk
lydbøg Guru: Peter Drucker – stamfaderen gratis ogg

leje Guru: Peter Drucker – stamfaderen epub
læse bøg Guru: Peter Drucker – stamfaderen txt
Guru: Peter Drucker – stamfaderen free ebook
Guru: Peter Drucker – stamfaderen e-bog gratis
Hvor kan jeg Guru: Peter Drucker – stamfaderen download bogen?
Guru: Peter Drucker – stamfaderen læse pdf på ipad
lytte til Guru: Peter Drucker – stamfaderen audiobook mp3
Guru: Peter Drucker – stamfaderen torrent uden registrering
Guru: Peter Drucker – stamfaderen nettet
Guru: Peter Drucker – stamfaderen online gratis lovligt
købe Guru: Peter Drucker – stamfaderen billige
bibliotek Guru: Peter Drucker – stamfaderen læses online
Guru: Peter Drucker – stamfaderen læses online
Guru: Peter Drucker – stamfaderen djvu
elektronisk Guru: Peter Drucker – stamfaderen mobi
Guru: Peter Drucker – stamfaderen.pdf
Guru: Peter Drucker – stamfaderen.ePub
9788702125429.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS