Folket og magten af Samuel Rachlin

Folket og magten


Sprog: Dansk


Information:
Format:epub.pdf.mobi.fb2.ibooks.txt.lit.doc.djvu
Publikationer: 7/2015
ISBN: 5848594859485
Sider: 219
Dimensioner: 1.4 mb
Læse Online:888
Hent bøger:1005

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Folket og magten.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Folket og magten.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Folket og magten Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Folket og magten af Samuel Rachlin


Forlagets beskrivelse

Midt i opbrud og ny verdensorden har populismen grebet den vestlige verden. Journalist og politisk kommentator Samuel Rachlin undersøger populismens væsen historie og betydning i skarp debatbog.En populistisk bølge ruller over den vestlige verden. En række kontroversielle partier og politikere har de senere år vendt op og ned på etablerede systemer og en ny global verdensorden er ved at tage form. Berlinmurens fald markerede for over 25 år siden et farvel til ideologiernes kamp i det 20. århundrede men først nu er det 21. århundredes opgør ved at tegne sig: kampen mellem det liberale demokrati og populismen.Populisme er ikke en uforanderlig dogmatisk ideologi men en tilpasningsdygtig gople; et ideologisk bløddyr der kan tage form efter omgivelserne og det rum den udfolder sig i. Centralt for populismen er dog opfattelsen af at folket kæmper mod en korrumperet elite. Folket må tage magten tilbage uanset midler og konsekvenser for demokratiet.Med FOLKET OG MAGTEN undersøger journalist og mangeårig korrespondent Samuel Rachlin populismens væsen historie og betydning. Hvad der hidtil har været en opposition til de etablerede systemer er nu rykket ind i magtens centrum i Det Hvide Hus. Det er på tide at kalde tingene ved rette navn.SAMUEL RACHLIN (f. 1947) er journalist politisk kommentator og forfatter til en række bøger senest Jeg Putin (2014) og Bag den kolde krigs tåger (2016).Fil størrelse: 3207 KB

Folket og magten.pdf

Folket og magten.epub

Folket og magten hent bøger gratis [pdf epub doc]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Folket og magten til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Folket og magten PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Gratis hent 1 Folket og magten MOBI TXT Ebog; BOg 2 Folket og magten AWZ e-bog; Gratis hent Online 3 Folket og magten TXT e-bog; Download 4 Folket og magten epub awz; Gratis hent Folket og magten Kindle eBog; ebook Folket og magten Docx mobi; ebook Folket og magten PDF Doc; ebook dansk Folket og magten Txt Doc; Hent Folket og magten Djvu Mobi; bøger Folket og magten FB2 mp3; ebook bøger Folket og magten doc fb2; Hent Folket og magten docx fb2; bøger Folket og magten FB2 EPUB ; Læse GRATIS Folket og magten Pdf MOBI; Hent Folket og magten PDF e-bog ; Hent Folket og magten Epub bogen; Gratis hent Online Folket og magten bogen mp3; Gratis hent Læse Folket og magten e-bog Fb2; Hent ogg Folket og magten Mp3 Cd; Hent Dansk Folket og magten Mp3 cd;bøger Dansk Folket og magten MP3; Gratis hent Online Folket og magten TXT Ebog;Gratis hent Online Folket og magten pdf AWZ e-bog; Læse Online GRATIS Folket og magten DOCX TXT e-bog; Hent Dansk Folket og magten awz Rtf e-bog;;
købe Folket og magten billige
Folket og magten torrent uden registrering
bibliotek Folket og magten læses online
Folket og magten nettet
Folket og magten djvu
Folket og magten læses online
Folket og magten online gratis lovligt
Hvor kan jeg Folket og magten download bogen?
digitaliseret Folket og magten pdf
læse bøg Folket og magten txt
elektronisk Folket og magten mobi
leje Folket og magten epub
lydbog Folket og magten gratis ogg

Folket og magten e-bog gratis
download Folket og magten pdf gratis om Dansk
Folket og magten free ebook
Folket og magten læse pdf på ipad
lytte til Folket og magten audiobook mp3
Folket og magten.pdf
Folket og magten.ePub
.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS