Dataanalyse med Excel af Henrik Dahl

Dataanalyse med Excel


Sprog: Dansk


Information:
Format:epub.pdf.mobi.fb2.ibooks.txt.lit.doc.djvu
Publikationer: 9/2016
ISBN: 5848594859485
Sider: 201
Dimensioner: 4.9 mb
Læse Online:333
Hent bøger:1010

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Dataanalyse med Excel.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Dataanalyse med Excel.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Dataanalyse med Excel Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Dataanalyse med Excel af Henrik Dahl


Forlagets beskrivelse

Få styr på alverdens former for data i Excel – hvad enten det drejer sig om dit mobilforbrug din pensionsoversigt eller salgstal i den virksomhed hvor du arbejder. Med dette hæfte kan du lære at overføre dine data til Excel for bagefter at bearbejde dem.Du lærer mange nyttige funktioner fra Excel at kende. For eksempel gennemgår Henrik Dahl ved hjælp af forskellige cases hvordan du bruger ‘formatering’ ‘sortering’ og ‘pivottabeller’ for ikke at glemme ‘målsøgning’ ‘problemløser’ og ‘sumprodukt’. Kort sagt bliver du rustet til at kunne analysere data i Excel som er nyttigt at kunne mestre på studiet jobbet og privat.Fil størrelse: 4969 KB

Dataanalyse med Excel.pdf

Dataanalyse med Excel.epub

Dataanalyse med Excel hent bøger gratis [pdf epub mobi]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Dataanalyse med Excel til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Dataanalyse med Excel PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Læse Online GRATIS 9788778531025 1 Dataanalyse med Excel PDF Epub; Læse 9788778531025 2 Dataanalyse med Excel DOC; BOg købe dansk 3 Dataanalyse med Excel TXT e-bog; Gratis hent 4 Dataanalyse med Excel Rtf e-bog; Gratis hent 9788778531025 Dataanalyse med Excel Kindle eBog; BOg Dataanalyse med Excel Fb2 Ibook; BOg Dataanalyse med Excel PDF Doc; Gratis hent Dataanalyse med Excel Docx DJVU 9788778531025; ebook Dataanalyse med Excel Djvu Mobi; Læse GRATIS Dataanalyse med Excel FB2 mp3; ebook bøger Dataanalyse med Excel txt EPUB; bøger Dataanalyse med Excel docx fb2; Gratis hent Dataanalyse med Excel FB2 EPUB 9788778531025; Gratis hent Online Dataanalyse med Excel txt doc; Læse GRATIS Dataanalyse med Excel Epub e-bog; Gratis hent Dataanalyse med Excel DOCX boken; Hent Dataanalyse med Excel boken Fb2 9788778531025; Online GRATIS Download Dataanalyse med Excel bogen Pdf; Læse nettet Dataanalyse med Excel Mp3 Cd; Læse GRATIS Download Dataanalyse med Excel audiobook lydbøger;Gratis hent Dataanalyse med Excel lydbøger; ebook bøger Dataanalyse med Excel PDF Epub MOBI;Gratis hent Online Dataanalyse med Excel pdf AWZ e-bog; Download bøger Dataanalyse med Excel DOCX TXT e-bog; Gratis hent Læse Dataanalyse med Excel PDF epub;9788778531025;
købe Dataanalyse med Excel billige
Dataanalyse med Excel læse pdf på ipad
Dataanalyse med Excel e-bog gratis
Dataanalyse med Excel free ebook
lydbøg Dataanalyse med Excel gratis ogg

download Dataanalyse med Excel pdf gratis om Dansk
Dataanalyse med Excel læses online
elektronisk Dataanalyse med Excel mobi
leje Dataanalyse med Excel epub
Dataanalyse med Excel djvu
Dataanalyse med Excel nettet
Dataanalyse med Excel torrent uden registrering
lytte til Dataanalyse med Excel audiobook mp3
bibliotek Dataanalyse med Excel læses online
digitaliseret Dataanalyse med Excel pdf
Hvor kan jeg Dataanalyse med Excel download bogen?
læse bøg Dataanalyse med Excel txt
Dataanalyse med Excel online gratis lovligt
Dataanalyse med Excel.pdf
Dataanalyse med Excel.ePub
9788778531025.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS