Keglebillard - et håndværk af Kjeld Reby Løren

Keglebillard – et håndværk


Sprog: Dansk


Information:
Format:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Publikationer: 10/2015
ISBN: 393049332323
Sider: 220
Dimensioner: 4.8 mb
Læse Online:1004
Hent bøger:1002

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Keglebillard – et håndværk.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Keglebillard – et håndværk.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Keglebillard – et håndværk Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Keglebillard - et håndværk af Kjeld Reby Løren


Forlagets beskrivelse

Keglebillard – et håndværk giver dig opskriften på hvordan du kan arbejde struktureret og systematisk i din billardtræning og hvordan du kan “regne den ud”.Dette er den første billardbog der for alvor tager fat i hvordan den daglige træning kan struktureres og hvilke metoder der kan anvendes. Et vigtigt bidrag til billardsporten på et tidspunkt hvor der mere end nogensinde er brug for seriøse input til træningsmetoder. Afsnittet omkring det virtuelle billardbord vil helt sikkert skabe en masse debat og eftertænksomhed.Jeg kan klart anbefale bogen der er overskueligt opbygget eksemplerne og øvelserne er lette at relatere sig til – krydret med forfatterens egne erfaringer. Bogen har primært fokus på to områder. Den systematiske tilgang til træningen samt en mere teoretisk tilgang i forhold til diamantsystemet og vinklerne i keglebillard. På det område leverer bogen et vigtigt materiale til forståelsen af hvordan du kan “regne den ud”. Den systematiske tilgang er nødvendig og vil kunne hjælpe mange i forhold til hvad og hvordan der skal trænes.At læse denne bog er som at tilbringe et par træningstimer eller dage sammen med bogens forfatter. Den afslører hvad han har set hørt og erfaret. Bogen er en inspiration og samtidig en praktisk orienteret tilgang til at tilrettelægge de nødvendige forandringer der skal til i din træning for at du kan skabe endnu bedre resultater.Dan NielsenDAN NIELSEN den mest vindende danske billardspiller til dato med 31 danske mesterskaber på rekordlisten.Fil størrelse: 1237 KB

Keglebillard – et håndværk.pdf

Keglebillard – et håndværk.epub

Keglebillard – et håndværk hent bøger gratis [pdf epub mobi]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Keglebillard – et håndværk til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Keglebillard – et håndværk PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Læse Online GRATIS 9788771451498 1 Keglebillard – et håndværk MOBI TXT Ebog; Download free 2 Keglebillard – et håndværk AWZ e-bog; Gratis hent Online 3 Keglebillard – et håndværk Epub 9788771451498; Hent 4 Keglebillard – et håndværk epub awz; Gratis hent 9788771451498 Keglebillard – et håndværk Kindle eBog; Download Keglebillard – et håndværk Fb2 Ibook; bøger Keglebillard – et håndværk Kindle Ibook; ebook dansk Keglebillard – et håndværk Docx DJVU 9788771451498; Gratis hent Online 9788771451498 Keglebillard – et håndværk Djvu Mobi; bøger Keglebillard – et håndværk Epub Txt 9788771451498; Hent Keglebillard – et håndværk doc fb2; Hent 9788771451498 Keglebillard – et håndværk docx fb2; bøger Keglebillard – et håndværk FB2 EPUB 9788771451498; bøger Dansk Keglebillard – et håndværk Pdf MOBI; Download ogg Keglebillard – et håndværk Epub e-bog; Hent 9788771451498 Keglebillard – et håndværk PDF bogen; Læse GRATIS Download Keglebillard – et håndværk boken Fb2 9788771451498; Online GRATIS Download Keglebillard – et håndværk boger Awz; Bog bøger 9788771451498 Keglebillard – et håndværk audiobook lydbøger; Gratis hent Online Keglebillard – et håndværk Mp3 cd;Læse Online GRATIS 9788771451498 Keglebillard – et håndværk cd; Hent Dansk Keglebillard – et håndværk TXT Ebog;bøger Dansk Keglebillard – et håndværk DOC DOCX; Gratis hent Keglebillard – et håndværk DOCX TXT e-bog; Gratis hent Læse Keglebillard – et håndværk awz Rtf e-bog;9788771451498;
lydbog Keglebillard – et håndværk gratis ogg

digitaliseret Keglebillard – et håndværk pdf
lytte til Keglebillard – et håndværk audiobook mp3
Keglebillard – et håndværk free ebook
Keglebillard – et håndværk torrent uden registrering
Keglebillard – et håndværk nettet
elektronisk Keglebillard – et håndværk mobi
download Keglebillard – et håndværk pdf gratis om Dansk
bibliotek Keglebillard – et håndværk læses online
købe Keglebillard – et håndværk billige
Hvor kan jeg Keglebillard – et håndværk download bogen?
Keglebillard – et håndværk læses online
læse bøg Keglebillard – et håndværk txt
Keglebillard – et håndværk online gratis lovligt
leje Keglebillard – et håndværk epub
Keglebillard – et håndværk e-bog gratis
Keglebillard – et håndværk djvu
Keglebillard – et håndværk læse pdf på ipad
Keglebillard – et håndværk.pdf
Keglebillard – et håndværk.ePub
9788771451498.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS