M - 40 år på tronen af Jens Andersen

M – 40 år på tronen


Sprog: Dansk


Information:
Format:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Publikationer: 4/2016
ISBN: 11234539009453
Sider: 223
Dimensioner: 2.7 mb
Læse Online:1003
Hent bøger:1002

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

M – 40 år på tronen.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


M – 40 år på tronen.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

M – 40 år på tronen Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

M - 40 år på tronen af Jens Andersen


Forlagets beskrivelse

En kold januarlørdag i 1972 får Danmark en ny dronning. Enogtredive år gammel gift på femte år og mor til to små drenge bliver Margrethe 2. kastet ud i sit livs største opgave. Udfordringerne står i kø. Det samme gør republikanere trosspørgsmål Dronningerunder og oliekriser …

Jens Andersen forfatter til flere prisbelønnede biografier om bl.a. Thit Jensen og H.C. Andersen fortæller den fængslende historie om Dronning Margrethes 40 år på tronen og knytter trådene mellem en regent et familiemenneske en kosmopolit og en kunstner der kalder sig “M”. På baggrund af fire årtiers Danmarkshistorie hører vi Dronningens meninger om teknologi tro feminisme flygtninge kunst kultur sprog sport og meget mere. Vi følger en dronning på officielle rejser i alle verdenshjørner og møder hende også til indianeroprør i Rebild Bakker i 1970’erne på talerstolen i Europaparlamentet i 80’erne dansende med en rose i munden i Baltikum i 90’erne og teltende på isen i Østgrønland i 00’erne.

Alt sammen er det med til at tegne portrættet af en søgende kvinde – “M” – som med sit særlige ansvar og sin unikke position i det danske samfund gennem 40 år har deltaget i diskussionen om vores menneskelighed nationale identitet og nødvendige bidrag til verden uden for Valby Bakke.

Lydbogen er indlæst af Grete Tulinius.Fil størrelse: 262870 KBIndlæst af: Grete Tulinius

M – 40 år på tronen.pdf

M – 40 år på tronen.epub

M – 40 år på tronen hent bøger gratis [pdf epub iBook]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary M – 40 år på tronen til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af M – 40 år på tronen PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Læse Online GRATIS 1 M – 40 år på tronen PDF Epub; Download free 2 M – 40 år på tronen DOCX pdf ; BOg købe dansk 3 M – 40 år på tronen PDF DOCX; BOg bøger 4 M – 40 år på tronen Rtf e-bog; Hent M – 40 år på tronen Kindle eBog; BOg M – 40 år på tronen Docx mobi; ebook M – 40 år på tronen PDF Doc; ebook dansk M – 40 år på tronen Docx DJVU ; Gratis hent Online M – 40 år på tronen Djvu Mobi; Hent M – 40 år på tronen Epub Txt ; Gratis hent M – 40 år på tronen txt EPUB; Læse GRATIS Download M – 40 år på tronen docx fb2; Hent M – 40 år på tronen FB2 EPUB ; Hent M – 40 år på tronen Pdf MOBI; Hent M – 40 år på tronen PDF e-bog ; Læse GRATIS M – 40 år på tronen PDF bogen; Læse GRATIS Download M – 40 år på tronen bogen mp3; Hent Dansk M – 40 år på tronen boger Awz; Læse nettet M – 40 år på tronen Mp3 Cd; Læse GRATIS Download M – 40 år på tronen audiobook lydbøger;Gratis hent M – 40 år på tronen lydbøger; Gratis hent Online M – 40 år på tronen PDF Epub MOBI;Hent nettet M – 40 år på tronen DOC DOCX; Download bøger M – 40 år på tronen DOCX TXT e-bog; Gratis hent Læse M – 40 år på tronen awz Rtf e-bog;;
købe M – 40 år på tronen billige
bibliotek M – 40 år på tronen læses online
M – 40 år på tronen læse pdf på ipad
download M – 40 år på tronen pdf gratis om Dansk
M – 40 år på tronen e-bog gratis
M – 40 år på tronen online gratis lovligt
lydbøg M – 40 år på tronen gratis ogg

Hvor kan jeg M – 40 år på tronen download bogen?
elektronisk M – 40 år på tronen mobi
M – 40 år på tronen torrent uden registrering
læse bøg M – 40 år på tronen txt
M – 40 år på tronen læses online
lytte til M – 40 år på tronen audiobook mp3
leje M – 40 år på tronen epub
M – 40 år på tronen nettet
digitaliseret M – 40 år på tronen pdf
M – 40 år på tronen djvu
M – 40 år på tronen free ebook
M – 40 år på tronen.pdf
M – 40 år på tronen.ePub
.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS