Bog paperback Døden i Harkaberg af Lars Kjædegaard

Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi)


Sprog: Dansk


Information:
Format:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Publikationer: 9/2015
ISBN: 0900545918294
Sider: 239
Dimensioner: 4.6 mb
Læse Online:1002
Hent bøger:1007

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi).e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi).lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Bog paperback Døden i Harkaberg af Lars Kjædegaard


Forlagets beskrivelse

Da drabsefterforskeren Thor Belling tager på en velfortjent ferie til Stockholm har han ikke regnet med at blive involveret i en mordsag der forgrener sig tilbage i fortiden. Et gådefuldt mord på en dansk kvinde i Midtsverige sender ham ud i et udfordrende samarbejde med det svenske politi da hans chef udlåner ham til Sverige. I Danmark efterforsker Anita Hvid den dræbtes kvindes baggrund. Motivet til drabet er en gåde men efterforskningen snævres hurtigt ind da det viser sig at den myrdede kvinde og hendes mand har efterladt sig et rodnet af forladte og forsmåede familieforbindelser i Danmark. Kærlighedens veje er ikke blot uransagelige – de er også farlige.

Døden i Harkaberg er Lars Kjædegaards syvende bog i serien om makkerparret Anita Hvid og Thor Belling men kan læses uafhængigt af de foregående. I serien der kombinerer det nervepirrende plot med troværdige samtidsskildringer følger vi almindelige mennesker i ualmindelige situationer.

Pressen skriver:

»Fortænkt bliver det aldrig men derimod både raffineret og enkelt – tilmed uden at miste hverken spænding eller stemning. Måske fordi han insisterer på den ukrukkede fortælling måske fordi han evner at fortælle så meget uden at fortabe sig i ordgejl. Det er i hvert fald fremragende.«
*****– Marie Louise Toksvig Ekstra Bladet

»Kjædegaard har […] sin helt egen tone og teknik der adskiller sig markant fra de utallige fantasifulde mordhistorier mange krimiforfattere disker op med i øjeblikket […] Kjædegaard skriver simpelthen suverænt.«
****– Mette Højbjerg Politiken

»… det [både] hverdagsagtige og dybt komiske i Lars Kjædegaards skrivestil gør at man nødvendigvis må overgive sig til hans bøger om Thor Belling og kollegaen Anita Hvid.«
– Lars Brix Nielsen Weekendavisen

»Kjædegaard er aldrig kedelig og altid en smule ude med riven.«
**** – Preben Rasmussen Flensborg Avis

»Kjædegaard skriver som sædvanlig kompetent klassisk krimi uden påklistrede påtrængende dagsordener eller unødvendigt livsstilshalløj. […] “Døden i Harkaberg” er en regulær og dejligt velskrevet krimi der tilpasser baggrundsoplysningerne så plot-motoren får netop den rette mængde brændstof til at holde et optimalt drejningsmoment.«
****– Lars Ole Saurberg Jyllands-Posten

»Det er en lidt bitter drik som maner til den barske erkendelse at: »hvis man leder efter retfærdighed er man kommet til den forkerte planet«. Den er dog blandet med stor empatisk indsigt gedigen psykologisk sans og den underholdende noget puerile jargon mellem Hvid og Belling; den glider let ned.«
****– Preben Rasmussen Herning Folkeblad

Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi).pdf

Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi).epub

Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) hent bøger gratis [pdf epub mobi]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Hent købe 9788763843027 1 Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) PDF Epub; Læse Online 2 Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) DOCX pdf 9788763843027; bøger købe 3 Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) Epub 9788763843027; Download 4 Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) Rtf e-bog; Gratis hent 9788763843027 Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) MOBI Doc Fb2; Hent nettet Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) Fb2 Ibook; Gratis hent Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) Kindle Ibook; Hent Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) Docx DJVU 9788763843027; bøger ogg Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) dvd kindle; Hent Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) FB2 mp3; Gratis hent Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) doc fb2; Læse GRATIS Download Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) PDF txt; Bog Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) FB2 EPUB 9788763843027; bøger Dansk Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) Pdf MOBI; Hent Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) DOCX e-bog; Hent 9788763843027 Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) TXT bogen; Hent Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) bogen Mobi; Hent Dansk Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) e-bog Fb2; Bog bøger 9788763843027 Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) audiobook lydbøger; ebook bøger Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) Mp3 cd;Læse Online GRATIS 9788763843027 Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) audiobook; GRATIS Download Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) TXT Ebog;bøger Dansk Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) DOC DOCX; Læse Online GRATIS Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) DOCX TXT e-bog; Hent Dansk Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) awz Rtf e-bog;9788763843027;
leje Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) epub
download Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) pdf gratis om Dansk
lytte til Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) audiobook mp3
læse bøg Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) txt
Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) torrent uden registrering
Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) læses online
Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) free ebook
Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) djvu
Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) e-bog gratis
bibliotek Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) læses online
lydbog Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) gratis ogg

Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) læse pdf på ipad
Hvor kan jeg Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) download bogen?
Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) nettet
elektronisk Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) mobi
digitaliseret Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) pdf
købe Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) billige
Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi) online gratis lovligt
Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi).pdf
Døden i Harkaberg (En Anita Hvid og Thor Belling krimi).ePub
9788763843027.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS