Borger på nettet af Jens Koldbæk

Borger på nettet


Sprog: Dansk


Information:
Format:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Publikationer: 7/2016
ISBN: 49300393765493
Sider: 201
Dimensioner: 1.8 mb
Læse Online:1006
Hent bøger:1110

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Borger på nettet.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Borger på nettet.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Borger på nettet Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Borger på nettet af Jens Koldbæk


Forlagets beskrivelse

Med bogen Borger på nettet bliver du klædt ordentligt på til at klare mange af de hverdagssituationer vi i stigende grad kan – eller ligefrem skal – ordne på internettet. Fremover vil kommunikationen med det offentlige i høj grad foregå digitalt. Det betyder f.eks. at du skal have NemID og en digital postkasse så du kan sende og modtage post fra det offentlige. Vi viser dig hvordan du kommer i gang med dette. Du lærer også hvordan du benytter dig af selvbetjeningsløsninger på borger.dk – eksempelvis til at melde flytning eller bestille sundhedskort. Borger på nettet har især fokus på hvordan du kan håndtere din økonomi skat sundhed bolig og pension på nettet. Du lærer bl.a. at bruge netbank booke en tid hos lægen og søge om folkepension. Vi gennemgår også hvordan du retter din årsopgørelse søger om SU og finder en ny bolig der passer til dine behov. Kort sagt vil du have glæde af bogen i din dagligdag når du som borger skal benytte dig af nettets mange nødvendige og nyttige gør-det-selv-muligheder. Bogen er skrevet som visuel guide. Det vil sige at den er opbygget som en kogebog med én enkelt letforståelig vejledning på hver side. Bogen kan derfor også bruges som et overskueligt opslagsværk.Fil størrelse: 7493 KB

Borger på nettet.pdf

Borger på nettet.epub

Borger på nettet hent bøger gratis [pdf epub mobi]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Borger på nettet til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Borger på nettet PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Læse Online GRATIS 9788778534378 1 Borger på nettet MOBI TXT Ebog; ebook købe 2 Borger på nettet DOC; bøger købe 3 Borger på nettet Epub 9788778534378; ebook 4 Borger på nettet Rtf e-bog; Læse Online GRATIS Borger på nettet Kindle eBog; Læse GRATIS Borger på nettet Docx mobi; Online Borger på nettet PDF Doc; Læse Online Borger på nettet Txt Doc; Gratis hent Online 9788778534378 Borger på nettet dvd kindle; Gratis hent Online Borger på nettet FB2 mp3; Online Læse GRATIS Borger på nettet doc fb2; Hent 9788778534378 Borger på nettet docx fb2; bøger Borger på nettet FB2 EPUB 9788778534378; bøger Dansk Borger på nettet txt doc; Download ogg Borger på nettet DOCX e-bog; Online nettet Borger på nettet Epub bogen; ebook bøger Borger på nettet bogen mp3; Hent Dansk Borger på nettet bogen Pdf; Hent ogg Borger på nettet audiobook lydbøger; ebook bøger Borger på nettet audiobook lydbøger;Læse Online GRATIS 9788778534378 Borger på nettet MP3; GRATIS Download Borger på nettet PDF Epub MOBI;bøger Dansk Borger på nettet pdf AWZ e-bog; Gratis hent Borger på nettet DOCX TXT e-bog; Hent Dansk Borger på nettet PDF epub;9788778534378;
download Borger på nettet pdf gratis om Dansk
leje Borger på nettet epub
lytte til Borger på nettet audiobook mp3
digitaliseret Borger på nettet pdf
købe Borger på nettet billige
Borger på nettet nettet
elektronisk Borger på nettet mobi
Borger på nettet e-bog gratis
læse bøg Borger på nettet txt
Hvor kan jeg Borger på nettet download bogen?
Borger på nettet læses online
Borger på nettet læse pdf på ipad
Borger på nettet free ebook
Borger på nettet torrent uden registrering
bibliotek Borger på nettet læses online
Borger på nettet djvu
Borger på nettet online gratis lovligt
lydbøg Borger på nettet gratis ogg

Borger på nettet.pdf
Borger på nettet.ePub
9788778534378.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS