Bog hardback Mit liv af Mette Holm

Mit liv


Sprog: Dansk


Information:
Format:epub.pdf.mobi.fb2.ibooks.txt.lit.doc.djvu
Publikationer: 8/2015
ISBN: 8483938883833
Sider: 208
Dimensioner: 1.7 mb
Læse Online:665
Hent bøger:222

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Mit liv.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Mit liv.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Mit liv Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Bog hardback Mit liv af Mette Holm


Forlagets beskrivelse

Kalenderen er en evighedskalender der i sin form er unik i forhold til hvad der ellers findes på markedet. Ud over det almene praktiske aspekt ved kalendersiderne er det også en selvudviklingsbog med fokus på selvkærligheden i form af øvelser viden og omsorg fra Mettes Univers. 

Bogen vil indeholde forord af Mette Holm små citater fra Mettes boosts selvudviklingssider til registrering af processer og små selvkærlige spark der vil inspirere og gøre en forskel i både hverdagen og livet som helhed.  
Bogen er desuden smuk og indbydende at se på så man vil være stolt over at tage den frem og have den med i sin dagligdag.  
Om forfatteren 
Mette Holm er privatpraktiserende psykolog forfatter og foredragsholder. Hendes arbejde omkring selvkærlighedsarbejdet og det at stå stærkt som kvinde i sit eget liv kommer i særdelshed fra hendes egen personlige rejse og fra en dyb interesse for det faglige perspektiv omkring kvindeliv og udvikling af de potentialer vi som menneske allerede besidder.

Mit liv.pdf

Mit liv.epub

Mit liv hent bøger gratis [pdf epub kindle]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Mit liv til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Mit liv PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

bøger Dansk 1 Mit liv PDF Epub; BOg 2 Mit liv DOCX pdf ; BOg købe dansk 3 Mit liv PDF DOCX; BOg bøger 4 Mit liv Rtf e-bog; Gratis hent Mit liv MOBI Doc Fb2; Læse GRATIS Mit liv Fb2 Ibook; GRATIS Mit liv PDF Doc; GRATIS Download Mit liv Docx DJVU ; Hent Mit liv Djvu Mobi; Gratis hent Online Mit liv FB2 mp3; Hent Mit liv txt EPUB; Gratis hent Online Mit liv docx fb2; ebook Dansk Mit liv FB2 EPUB ; Gratis hent Online Mit liv Pdf MOBI; Gratis hent Online Mit liv TXT e-bog; Læse GRATIS Mit liv PDF bogen; ebook bøger Mit liv bogen Mobi; ebook bøger Mit liv bogen Pdf; Bog bøger Mit liv Mp3 Cd; Hent Dansk Mit liv audiobook lydbøger;bøger Dansk Mit liv audiobook; Hent Dansk Mit liv TXT Ebog;Gratis hent Online Mit liv DOC DOCX; Download bøger Mit liv DOCX TXT e-bog; Online Læse GRATIS Mit liv PDF epub;;
købe Mit liv billige
leje Mit liv epub
lytte til Mit liv audiobook mp3
lydbog Mit liv gratis ogg

Mit liv djvu
Mit liv læses online
digitaliseret Mit liv pdf
download Mit liv pdf gratis om Dansk
Mit liv nettet
Mit liv online gratis lovligt
Mit liv free ebook
Mit liv læse pdf på ipad
læse bøg Mit liv txt
Mit liv e-bog gratis
Hvor kan jeg Mit liv download bogen?
bibliotek Mit liv læses online
Mit liv torrent uden registrering
elektronisk Mit liv mobi
Mit liv.pdf
Mit liv.ePub
.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS