Ledelsesteamet gentænkt af Anders Trillingsgaard

Ledelsesteamet gentænkt


Sprog: Dansk


Information:
Format:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Publikationer: 10/2015
ISBN: 49300393765493
Sider: 207
Dimensioner: 4.3 mb
Læse Online:665
Hent bøger:1002

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Ledelsesteamet gentænkt.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Ledelsesteamet gentænkt.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Ledelsesteamet gentænkt Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Ledelsesteamet gentænkt af Anders Trillingsgaard


Forlagets beskrivelse

Ledelsesteamet gentænkt bygger på en ny forståelse af ledelse og ledelsesteam. I bogen samles ”best current knowledge” om ledelsesteam i et tilgængeligt og praksisrelevant format kombineret med talrige øvelser og cases. Bogens 12 pointer viser hvordan ledelsesteam kan nå frem til et bedre og mere effektfuldt samarbejde. Blandt pointerne er:•Ledelse er ikke noget I er. Det er noget I producerer•Ledergrupper udvikler sig i eksperimenterende livtag med gradvist mere besværlige realiteter•Jeres møder er for ringe punktum.•En ledergruppe uden styringsoverblik er som en leder uden en kalender•DU skal udvikle dig hvis gruppen skal udvikle sig•Dybden i jeres forhold afgør kvaliteten af jeres fakta Bogen er skrevet til ledelsesteam som ønsker at skabe nye fælles forståelser og tilrettelægge udviklingstiltag til netop deres team under netop deres betingelser. Dermed bliver teamet i stand til at få de bedst mulige organisatoriske resultater ud af de ressourcer det råder over.”At forstå og udvikle ledelsesteamet er en afgørende forudsætning for ledelsesmæssig succes. Og nærværende bog indeholder en sjælden rigdom af perspektiver til udvikling af ledergruppernes ledelsesgrundlag. ‘Ledelsesteamet gentænkt’ sætter en ny dagsorden for ledelse i grupper. Dels udfoldes et flot vokabularium dels opstilles en struktureret og anvendelig model for udvikling i mange forskellige faser dimensioner og perspektiver og dels skabes mange flere nuancer omkring ledelsesgrupperne end hvad vi normalt tænker på.” – Fra bogens forord af Alfred JosefsenFil størrelse: 8822 KB

Ledelsesteamet gentænkt.pdf

Ledelsesteamet gentænkt.epub

Ledelsesteamet gentænkt hent bøger gratis [pdf epub iBook]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Ledelsesteamet gentænkt til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Ledelsesteamet gentænkt PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Gratis hent 9788771581720 1 Ledelsesteamet gentænkt PDF Epub; Hent 9788771581720 2 Ledelsesteamet gentænkt DOCX pdf 9788771581720; ebook free 3 Ledelsesteamet gentænkt PDF DOCX; Hent 4 Ledelsesteamet gentænkt epub awz; Gratis hent 9788771581720 Ledelsesteamet gentænkt Kindle eBog; BOg Ledelsesteamet gentænkt Fb2 Ibook; Gratis hent Ledelsesteamet gentænkt PDF Doc; Læse Online Ledelsesteamet gentænkt Docx DJVU 9788771581720; bøger ogg Ledelsesteamet gentænkt dvd kindle; bøger Ledelsesteamet gentænkt FB2 mp3; Gratis hent Ledelsesteamet gentænkt txt EPUB; bøger Ledelsesteamet gentænkt PDF txt; Læse GRATIS Download Ledelsesteamet gentænkt Mobi cd 9788771581720; Læse GRATIS 9788771581720 Ledelsesteamet gentænkt txt doc; Hent Ledelsesteamet gentænkt PDF e-bog 9788771581720; Gratis hent Ledelsesteamet gentænkt Epub bogen; Hent Ledelsesteamet gentænkt boger doc ; Online GRATIS Download Ledelsesteamet gentænkt bogen Pdf; Læse Online GRATIS Ledelsesteamet gentænkt audiobook lydbøger; Hent Dansk Ledelsesteamet gentænkt audiobook lydbøger;Læse Online GRATIS 9788771581720 Ledelsesteamet gentænkt cd; Gratis hent Online Ledelsesteamet gentænkt PDF Epub MOBI;Gratis hent Online Ledelsesteamet gentænkt pdf AWZ e-bog; Hent Dansk Ledelsesteamet gentænkt DOCX TXT e-bog; Hent Dansk Ledelsesteamet gentænkt awz Rtf e-bog;9788771581720;
download Ledelsesteamet gentænkt pdf gratis om Dansk
læse bøg Ledelsesteamet gentænkt txt
købe Ledelsesteamet gentænkt billige
bibliotek Ledelsesteamet gentænkt læses online
leje Ledelsesteamet gentænkt epub
Ledelsesteamet gentænkt online gratis lovligt
elektronisk Ledelsesteamet gentænkt mobi
Ledelsesteamet gentænkt læse pdf på ipad
Ledelsesteamet gentænkt torrent uden registrering
Hvor kan jeg Ledelsesteamet gentænkt download bogen?
lytte til Ledelsesteamet gentænkt audiobook mp3
Ledelsesteamet gentænkt nettet
digitaliseret Ledelsesteamet gentænkt pdf
Ledelsesteamet gentænkt free ebook
lydbøg Ledelsesteamet gentænkt gratis ogg

Ledelsesteamet gentænkt djvu
Ledelsesteamet gentænkt læses online
Ledelsesteamet gentænkt e-bog gratis
Ledelsesteamet gentænkt.pdf
Ledelsesteamet gentænkt.ePub
9788771581720.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS