Få mod til at tale af Monica Tafdrup Notkin Lone Spliid

Få mod til at tale


Sprog: Dansk


Information:
Format:epub.pdf.mobi.fb2.ibooks.txt.lit.doc.djvu
Publikationer: 1/2016
ISBN: 58393847474923
Sider: 236
Dimensioner: 2.1 mb
Læse Online:777
Hent bøger:1010

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Få mod til at tale.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Få mod til at tale.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Få mod til at tale Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Få mod til at tale af Monica Tafdrup Notkin Lone Spliid


Forlagets beskrivelse

Hader du at sige noget foran mange mennesker? Vil du gerne kunne holde en festtale eller et oplæg på jobbet? Bliver du nervøs bare ved tanken? Og begrænser frygten dit liv? Så er du ikke alene. Mindst 10 % af os kæmper med angsten for at tale i en forsamling. Taleangst kan håndteres med de rette værktøjer. De kommer her! Denne første danske selvhjælpsbog om emnet tilbyder et effektivt 5-ugers træningsprogram med øvelser målrettet panikken på podiet. Uanset om du er udfordret af mild mellem eller svær taleangst kan du med bogen i hånden tage de første vigtige skridt ud af problemet. Psykolog Monica Tafdrup Notkin har i mange år hjulpet mennesker med taleangst og opnået markante resultater med et særligt udviklet træningsforløb. Bogen er bygget op efter samme model.Fil størrelse: 8507 KB

Få mod til at tale.pdf

Få mod til at tale.epub

Få mod til at tale hent bøger gratis [pdf epub iOS]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Få mod til at tale til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Få mod til at tale PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

bøger Dansk 1 Få mod til at tale PDF Epub; Læse 9788771582482 2 Få mod til at tale AWZ e-bog; ebook free 3 Få mod til at tale TXT e-bog; Download 4 Få mod til at tale epub awz; Download 9788771582482 Få mod til at tale MOBI Doc Fb2; Download Få mod til at tale Docx mobi; Online Få mod til at tale PDF Doc; bøger Få mod til at tale Txt Doc; BOg ogg Få mod til at tale Djvu Mobi; Hent Få mod til at tale FB2 mp3; Online Læse GRATIS Få mod til at tale doc fb2; bøger Få mod til at tale PDF txt; Bog Få mod til at tale Mobi cd 9788771582482; Læse GRATIS 9788771582482 Få mod til at tale Pdf MOBI; Gratis hent Online Få mod til at tale TXT e-bog; Download bøger Få mod til at tale TXT bogen; Hent Få mod til at tale bogen mp3; Gratis hent Læse Få mod til at tale bogen Pdf; Hent ogg Få mod til at tale audiobook lydbøger; Hent Dansk Få mod til at tale Mp3 cd;Gratis hent Få mod til at tale cd; Gratis hent Online Få mod til at tale TXT Ebog;Hent nettet Få mod til at tale pdf AWZ e-bog; Download bøger Få mod til at tale Epub PDF; Hent Dansk Få mod til at tale awz Rtf e-bog;9788771582482;
digitaliseret Få mod til at tale pdf
Få mod til at tale læse pdf på ipad
lytte til Få mod til at tale audiobook mp3
Få mod til at tale nettet
Få mod til at tale læses online
Få mod til at tale e-bog gratis
læse bøg Få mod til at tale txt
Få mod til at tale djvu
Få mod til at tale online gratis lovligt
bibliotek Få mod til at tale læses online
Få mod til at tale free ebook
download Få mod til at tale pdf gratis om Dansk
Få mod til at tale torrent uden registrering
elektronisk Få mod til at tale mobi
købe Få mod til at tale billige
leje Få mod til at tale epub
lydbøg Få mod til at tale gratis ogg

Hvor kan jeg Få mod til at tale download bogen?
Få mod til at tale.pdf
Få mod til at tale.ePub
9788771582482.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS