Fodring af havens fugle året rundt af Lars Serritslev

Fodring af havens fugle året rundt


Sprog: Dansk


Information:
Format:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Publikationer: 4/2016
ISBN: 1239584949493
Sider: 243
Dimensioner: 2.1 mb
Læse Online:665
Hent bøger:333

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Fodring af havens fugle året rundt.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Fodring af havens fugle året rundt.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Fodring af havens fugle året rundt Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Fodring af havens fugle året rundt af Lars Serritslev


Forlagets beskrivelse

Fodring af havens fugle – året rundt er en lille praktisk håndbog om hvordan vi med en lille indsats kan fodre fuglene i haven til glæde for både fuglene og os selv. Og i modsætning til hvad mange tror kan man med stor fordel fodre fuglene hele året.

Bogen er opdelt i to:
Første del fortæller om hvordan og hvorfor man begyndte at fodre fugle. Lars Serritslev gennemgår begrundelserne for og imod at fodre fugle og afliver undervejs nogle myter der tidligere har givet dårlig samvittighed hos havefolket. I det praktiske afsnit gives gode råd og forslag til fremstilling og/eller køb af de ting som skal til for at fodre fuglene på den mest hensigtsmæssige måde og forfatteren beskriver hvordan de anvendes så både menneskers og fugles behov bliver opfyldt. Forslag til foderpladsens indretning gennemgås – hvad skal man gøre og hvad bør man ikke gøre? Hvordan beskytter man bedst fuglene mens de fodres? Der gives også tips til bygning og/eller køb af redekasser så fuglene får lyst til at slå sig ned i haven i længere tid.
Bogens anden del gennemgår 39 fuglearter som man har mulighed for at få besøg af i haven og på foderpladsen. Der er tale om en havefuglefodringens hvem-hvad-hvor som for hver art i fem underrubrikker gennemgår den pågældende fugls Udseende Forekomst Levevis og Føde samt hvilket Foder vi bedst kan tilbyde den.

Om forfatteren:
Bogen er skrevet af Lars Serritslev som er biolog forfatter naturfotograf og oversætter og tidligere har skrevet bøger blandt andet om fugle i Danmark om danske insekter og om havens dyr. Han har taget fotografierne specielt til denne bog.Fil størrelse: 4450 KB

Fodring af havens fugle året rundt.pdf

Fodring af havens fugle året rundt.epub

Fodring af havens fugle året rundt hent bøger gratis [pdf epub doc]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Fodring af havens fugle året rundt til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Fodring af havens fugle året rundt PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Læse Online GRATIS 9788711436998 1 Fodring af havens fugle året rundt PDF Epub; Læse GRATIS 2 Fodring af havens fugle året rundt AWZ e-bog; bøger købe 3 Fodring af havens fugle året rundt Epub 9788711436998; Download 4 Fodring af havens fugle året rundt epub awz; Gratis hent 9788711436998 Fodring af havens fugle året rundt Kindle eBog; bøger Fodring af havens fugle året rundt Fb2 Ibook; BOg Fodring af havens fugle året rundt PDF Doc; Hent Fodring af havens fugle året rundt Txt Doc; Download Fodring af havens fugle året rundt dvd kindle; Læse GRATIS Fodring af havens fugle året rundt Epub Txt 9788711436998; Online Læse GRATIS Fodring af havens fugle året rundt doc fb2; Læse GRATIS Download Fodring af havens fugle året rundt docx fb2; hent Online Fodring af havens fugle året rundt FB2 EPUB 9788711436998; Hent Fodring af havens fugle året rundt txt doc; ebook Fodring af havens fugle året rundt Epub e-bog; Hent 9788711436998 Fodring af havens fugle året rundt Epub bogen; Læse GRATIS Download Fodring af havens fugle året rundt bogen Mobi; ebook bøger 9788711436998 Fodring af havens fugle året rundt djvu bogen; Læse nettet Fodring af havens fugle året rundt audiobook lydbøger; Læse GRATIS Download Fodring af havens fugle året rundt audiobook lydbøger;Gratis hent Fodring af havens fugle året rundt cd; ebook bøger Fodring af havens fugle året rundt PDF Epub MOBI;Hent nettet Fodring af havens fugle året rundt pdf AWZ e-bog; Gratis hent Fodring af havens fugle året rundt DOCX TXT e-bog; Gratis hent Læse Fodring af havens fugle året rundt awz Rtf e-bog;9788711436998;
lytte til Fodring af havens fugle året rundt audiobook mp3
Hvor kan jeg Fodring af havens fugle året rundt download bogen?
bibliotek Fodring af havens fugle året rundt læses online
Fodring af havens fugle året rundt online gratis lovligt
digitaliseret Fodring af havens fugle året rundt pdf
lydbøg Fodring af havens fugle året rundt gratis ogg

Fodring af havens fugle året rundt læses online
elektronisk Fodring af havens fugle året rundt mobi
Fodring af havens fugle året rundt torrent uden registrering
Fodring af havens fugle året rundt free ebook
Fodring af havens fugle året rundt e-bog gratis
Fodring af havens fugle året rundt nettet
Fodring af havens fugle året rundt læse pdf på ipad
købe Fodring af havens fugle året rundt billige
læse bøg Fodring af havens fugle året rundt txt
Fodring af havens fugle året rundt djvu
leje Fodring af havens fugle året rundt epub
download Fodring af havens fugle året rundt pdf gratis om Dansk
Fodring af havens fugle året rundt.pdf
Fodring af havens fugle året rundt.ePub
9788711436998.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS