NUKA BLIVER FANGER - Grønland af Palle Petersen

NUKA BLIVER FANGER – Grønland


Sprog: Dansk


Information:
Format:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Publikationer: 12/2016
ISBN: 4394857339010
Sider: 212
Dimensioner: 3.6 mb
Læse Online:333
Hent bøger:1005

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

NUKA BLIVER FANGER – Grønland.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


NUKA BLIVER FANGER – Grønland.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

NUKA BLIVER FANGER – Grønland Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

NUKA BLIVER FANGER - Grønland af Palle Petersen


Forlagets beskrivelse

Nuka er en grønlandsk dreng som lærer at gå på fangst med riffel og hundeslæde. Han bor i Østgrønland hvor det er vinter 8-9 måneder om året.Det er et spændende og farligt liv. Fotografisk billedbog. Det er vinter der ligger sne og is – og store isbjerge flyder rundt på havet. Der bliver skudt mange hundrede sæler og 30-40 isbjørne om året – fornylig har der været en isbjørn i skolegården. Den blev naturligvis skudt. Selvom byen er meget isoleret fra verden så har de både mobiltelefoner og tv. Om vinteren kan man kun komme dertil med fly og helikopter. Forfatteren Palle Petersen har arbejdet i Grønland han har selv kørt hundeslæde og har skrevet om landet siden 1970. Han har et hus i bygdden Saqqaq. Palle Petersen har skrevet flere billedbøger om Grønland – sommer og vinter: bl.a. MIKI – en grønlandsk slædehund GABAS SLÆDEHUNDE PAVIAS VINTER NAJAS SOMMER ADO OG JAAKUU OG VIKINGERNE I GRØNLAND INUK OG IVIK I DET GAMLE GRØNLAND NUKA BLIVER FANGER børnene på isen og KENDER DU KALAALLIT NUNAAT – Grønland? (Alle som e-bøger). PP har skrevet over 100 bøger – også historiske romaner – han fået flere priser – blandt andet Børnebogsprisen ÅRETS FORFATTER SKOLEBIBLIOTEKERNES PRIS. Kraks blå Bog http://pallepetersen.mono.netFil størrelse: 9061 KB

NUKA BLIVER FANGER – Grønland.pdf

NUKA BLIVER FANGER – Grønland.epub

NUKA BLIVER FANGER – Grønland hent bøger gratis [pdf epub kindle]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary NUKA BLIVER FANGER – Grønland til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af NUKA BLIVER FANGER – Grønland PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Hent købe 9788793464254 1 NUKA BLIVER FANGER – Grønland MOBI TXT Ebog; Læse GRATIS 2 NUKA BLIVER FANGER – Grønland AWZ e-bog; BOg købe dansk 3 NUKA BLIVER FANGER – Grønland TXT e-bog; Gratis hent 4 NUKA BLIVER FANGER – Grønland Rtf e-bog; Gratis hent 9788793464254 NUKA BLIVER FANGER – Grønland MOBI Doc Fb2; bøger NUKA BLIVER FANGER – Grønland Fb2 Ibook; BOg NUKA BLIVER FANGER – Grønland Kindle Ibook; Gratis hent NUKA BLIVER FANGER – Grønland Docx DJVU 9788793464254; Gratis hent Online 9788793464254 NUKA BLIVER FANGER – Grønland dvd kindle; bøger NUKA BLIVER FANGER – Grønland Epub Txt 9788793464254; Download nettet NUKA BLIVER FANGER – Grønland doc fb2; Læse GRATIS Download NUKA BLIVER FANGER – Grønland docx fb2; Gratis hent NUKA BLIVER FANGER – Grønland FB2 EPUB 9788793464254; Læse GRATIS 9788793464254 NUKA BLIVER FANGER – Grønland txt doc; bøger nettet NUKA BLIVER FANGER – Grønland Epub e-bog; Læse GRATIS NUKA BLIVER FANGER – Grønland PDF bogen; ebook bøger NUKA BLIVER FANGER – Grønland boken Fb2 9788793464254; Gratis hent Læse NUKA BLIVER FANGER – Grønland djvu bogen; Læse nettet NUKA BLIVER FANGER – Grønland audiobook lydbøger; Hent Dansk NUKA BLIVER FANGER – Grønland audiobook lydbøger;Gratis hent NUKA BLIVER FANGER – Grønland lydbøger; GRATIS Download NUKA BLIVER FANGER – Grønland PDF Epub MOBI;Hent nettet NUKA BLIVER FANGER – Grønland DOC DOCX; Gratis hent NUKA BLIVER FANGER – Grønland DOCX TXT e-bog; Online Læse GRATIS NUKA BLIVER FANGER – Grønland PDF epub;9788793464254;
NUKA BLIVER FANGER – Grønland online gratis lovligt
læse bøg NUKA BLIVER FANGER – Grønland txt
leje NUKA BLIVER FANGER – Grønland epub
elektronisk NUKA BLIVER FANGER – Grønland mobi
købe NUKA BLIVER FANGER – Grønland billige
NUKA BLIVER FANGER – Grønland læse pdf på ipad
NUKA BLIVER FANGER – Grønland e-bog gratis
NUKA BLIVER FANGER – Grønland nettet
lytte til NUKA BLIVER FANGER – Grønland audiobook mp3
NUKA BLIVER FANGER – Grønland djvu
NUKA BLIVER FANGER – Grønland torrent uden registrering
download NUKA BLIVER FANGER – Grønland pdf gratis om Dansk
NUKA BLIVER FANGER – Grønland free ebook
bibliotek NUKA BLIVER FANGER – Grønland læses online
NUKA BLIVER FANGER – Grønland læses online
lydbøg NUKA BLIVER FANGER – Grønland gratis ogg

Hvor kan jeg NUKA BLIVER FANGER – Grønland download bogen?
digitaliseret NUKA BLIVER FANGER – Grønland pdf
NUKA BLIVER FANGER – Grønland.pdf
NUKA BLIVER FANGER – Grønland.ePub
9788793464254.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS