Kodeord Firewall af Andy McNab

Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3)


Sprog: Dansk


Information:
Format:epub.pdf.mobi.fb2.ibooks.txt.lit.doc.djvu
Publikationer: 2/2016
ISBN: 5848594859485
Sider: 209
Dimensioner: 2.0 mb
Læse Online:665
Hent bøger:1010

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3).e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3).lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Kodeord Firewall af Andy McNab


Forlagets beskrivelse

Nick Stone er ikke populær i Secret Intelligence Service. Men han skal bruge penge og accepterer et freelancejob til 300.000 dollars. Jobbet er at kidnappe en russisk mafiaboss og aflevere ham i Sankt Petersborg. Nick tror at hans problemer er løst men de er først ved at begynde.

Nick skal dykke ned i Estlands underverden hvor uforsonlige fjender bekæmper hinanden. Rusland har lanceret en samlet offensiv i cyberspace og forsøger at hacke sig ind på de mest følsomme militærhemmeligheder. Amerikanerne og englænderne forsøger at komme russerne i forkøbet. Mens mafiaen har sin egen brutale løsning på problemerne.

“McNab skriver godt og det er tydeligt han kender sit stof indefra fra tiden som elitesoldat i SAS. Både handling og plot er meget realistisk og viser hvor skrøbeligt et samfund der er afhængig af elektronikkens velsignelser i virkeligheden er.”
– Bibliotekernes lektørudtalelse

OM FORFATTEREN
Andy McNab har skrevet adskillige bestsellere på baggrund af sine oplevelser i elitestyrken. Han holder desuden foredrag for sikkerheds- og efterretningstjenester både i Amerika og England. Kodeord Firewall er den tredje i rækken af spændingsromaner om den tidligere CIA-agent Nick Stone.Fil størrelse: 725 KB

Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3).pdf

Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3).epub

Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) hent bøger gratis [pdf epub doc]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Hent købe 9788711333068 1 Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) PDF Epub; Læse Online 2 Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) DOC; BOg købe dansk 3 Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) TXT e-bog; Gratis hent 4 Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) Rtf e-bog; Hent 9788711333068 Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) Kindle eBog; BOg Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) Fb2 Ibook; Online Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) PDF Doc; BOg dansk Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) Docx DJVU 9788711333068; Hent 9788711333068 Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) Djvu Mobi; Gratis hent Online Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) Epub Txt 9788711333068; Download nettet Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) txt EPUB; Gratis hent Online Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) PDF txt; bøger Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) Mobi cd 9788711333068; Gratis hent Online Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) txt doc; Hent Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) Epub e-bog; Download bøger Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) TXT bogen; Læse GRATIS Download Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) boken Fb2 9788711333068; Hent Dansk Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) bogen Pdf; Gratis hent 9788711333068 Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) audiobook lydbøger; ebook bøger Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) Mp3 cd;bøger Dansk Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) cd; Gratis hent Online Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) TXT Ebog;bøger Dansk Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) DOC DOCX; Download bøger Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) Epub PDF; Hent Dansk Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) PDF epub;9788711333068;
Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) torrent uden registrering
Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) e-bog gratis
bibliotek Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) læses online
download Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) pdf gratis om Dansk
Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) nettet
leje Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) epub
lytte til Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) audiobook mp3
digitaliseret Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) pdf
Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) djvu
Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) læses online
Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) læse pdf på ipad
elektronisk Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) mobi
Hvor kan jeg Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) download bogen?
læse bøg Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) txt
Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) online gratis lovligt
lydbog Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) gratis ogg

købe Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) billige
Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3) free ebook
Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3).pdf
Kodeord Firewall (Nick Stone nr. 3).ePub
9788711333068.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS