Når kærligheden kammer over af Heidi Korsgaard

Når kærligheden kammer over


Sprog: Dansk


Information:
Format:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Publikationer: 2/2016
ISBN: 4394857339010
Sider: 246
Dimensioner: 3.1 mb
Læse Online:1112
Hent bøger:333

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Når kærligheden kammer over.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Når kærligheden kammer over.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Når kærligheden kammer over Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Når kærligheden kammer over af Heidi Korsgaard


Forlagets beskrivelse

“Når kærligheden kammer over” henvender sig til alle der elsker for meget og tilsidesætter egne behov – med det resultat at de følelser der burde betyde lykke bliver til skam skyld sorg frygt angst lavt selvværd og ensomhed. Når du elsker for meget kræver det en stor indsats at komme fri af de handlemønstre som holder dig fanget.

Psykoterapeut Kirsten Sylvest Carlsen som kender problemet fra sig eget liv arbejder med kvinder og mænd der elsker på en måde som ikke er god for dem. Fire af dem fortæller deres historie i denne bog: Alice blev afhængig af sin internetkæreste. Henrik kunne slet ikke fungere uden en kæreste. Birgitte blev fanget i en psykopats uhyggelige net og Eva var i tre smertefulde forhold før hun lærte at sige stop.

Heidi Korsgaard er en dansk forfatter der har udgivet flere faglitterære bøger om forskellige emner. Hun har blandt andet udgivet den meget personlige bog “Når kærligheden kammer over” (2007) om at leve i ubehagelige afhængighedsforhold. Men hun har også udgivet flere bøger om netop det at skrive og udgive bøger og er en del af foretagendet Skriveværkstedet.Fil størrelse: 2167 KB

Når kærligheden kammer over.pdf

Når kærligheden kammer over.epub

Når kærligheden kammer over hent bøger gratis [pdf epub kindle]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Når kærligheden kammer over til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Når kærligheden kammer over PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Læse Online GRATIS 9788711727997 1 Når kærligheden kammer over PDF Epub; Download free 2 Når kærligheden kammer over AWZ e-bog; BOg købe dansk 3 Når kærligheden kammer over PDF DOCX; Download 4 Når kærligheden kammer over Rtf e-bog; Download 9788711727997 Når kærligheden kammer over Kindle eBog; BOg Når kærligheden kammer over Fb2 Ibook; ebook 9788711727997 Når kærligheden kammer over Kindle Ibook; bøger Når kærligheden kammer over Docx DJVU 9788711727997; Gratis hent Online 9788711727997 Når kærligheden kammer over dvd kindle; bøger Når kærligheden kammer over FB2 mp3; Gratis hent Når kærligheden kammer over doc fb2; Gratis hent Online Når kærligheden kammer over docx fb2; Hent Når kærligheden kammer over Mobi cd 9788711727997; Hent Når kærligheden kammer over txt doc; Hent Når kærligheden kammer over Epub e-bog; Gratis hent Når kærligheden kammer over TXT bogen; Hent Når kærligheden kammer over boken Fb2 9788711727997; Gratis hent Læse Når kærligheden kammer over boger Awz; Gratis hent 9788711727997 Når kærligheden kammer over audiobook lydbøger; Gratis hent Online Når kærligheden kammer over Mp3 cd;bøger Dansk Når kærligheden kammer over MP3; Gratis hent Online Når kærligheden kammer over TXT Ebog;Gratis hent Online Når kærligheden kammer over DOC DOCX; Gratis hent Når kærligheden kammer over DOCX TXT e-bog; Hent Dansk Når kærligheden kammer over awz Rtf e-bog;9788711727997;
bibliotek Når kærligheden kammer over læses online
elektronisk Når kærligheden kammer over mobi
Når kærligheden kammer over free ebook
købe Når kærligheden kammer over billige
digitaliseret Når kærligheden kammer over pdf
lydbøg Når kærligheden kammer over gratis ogg

læse bøg Når kærligheden kammer over txt
Når kærligheden kammer over læse pdf på ipad
Når kærligheden kammer over læses online
Når kærligheden kammer over djvu
Når kærligheden kammer over e-bog gratis
Hvor kan jeg Når kærligheden kammer over download bogen?
Når kærligheden kammer over online gratis lovligt
download Når kærligheden kammer over pdf gratis om Dansk
Når kærligheden kammer over nettet
lytte til Når kærligheden kammer over audiobook mp3
Når kærligheden kammer over torrent uden registrering
leje Når kærligheden kammer over epub
Når kærligheden kammer over.pdf
Når kærligheden kammer over.ePub
9788711727997.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS