Bog indbundet I lige linje af Anna Grue

I lige linje


Sprog: Dansk


Information:
Format:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Publikationer: 8/2015
ISBN: 5848594859485
Sider: 206
Dimensioner: 4.2 mb
Læse Online:665
Hent bøger:1004

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

I lige linje.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


I lige linje.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

I lige linje Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Bog indbundet I lige linje af Anna Grue


Forlagets beskrivelse

En midaldrende motionscyklist bliver fundet død i en park. Han er styrtet ned i et hul ved et vejarbejde og har brækket halsen. Et tragisk men hændeligt uheld mener Christianssund Politi indtil mandens bedste ven få måneder senere også dør – og denne gang er der tydeligvis tale om mord. Hænger de to dødsfald sammen? Og hvordan?

Privatdetektiven Dan Sommerdahl er i første omgang ikke helt så ivrig for at deltage i efterforskningen som han plejer. Han er nemlig i fuld gang med at løse sin helt egen gåde: Han vil finde sin far. En mand han aldrig har mødt og som han ikke engang kender navnet på. Eftersøgningen fører ham på sporet af løsningen af de to mord. Og så tager tingene pludselig fart.

I lige linje er syvende selvstændige bind i Anna Grues anmelderroste krimiserie med Dan Sommerdahl i hoverollen.

I lige linje.pdf

I lige linje.epub

I lige linje hent bøger gratis [pdf epub iOS]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary I lige linje til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af I lige linje PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

bøger Dansk 1 I lige linje PDF Epub; Gratis hent 2 I lige linje AWZ e-bog; Gratis hent Online 3 I lige linje TXT e-bog; Læse Online GRATIS 4 I lige linje Rtf e-bog; Gratis hent 9788740038217 I lige linje Kindle eBog; Download I lige linje Docx mobi; bøger I lige linje PDF Doc; GRATIS Download I lige linje Docx DJVU 9788740038217; BOg ogg I lige linje Djvu Mobi; bøger I lige linje Epub Txt 9788740038217; Hent I lige linje doc fb2; Hent 9788740038217 I lige linje PDF txt; ebook Dansk I lige linje FB2 EPUB 9788740038217; Gratis hent Online I lige linje Pdf MOBI; Download ogg I lige linje PDF e-bog 9788740038217; Læse GRATIS I lige linje TXT bogen; Hent I lige linje bogen Mobi; Gratis hent Læse I lige linje bogen Pdf; Læse Online GRATIS I lige linje Mp3 Cd; Hent Dansk I lige linje Mp3 cd;Læse Online GRATIS 9788740038217 I lige linje audiobook; Gratis hent Online I lige linje PDF Epub MOBI;Gratis hent Online I lige linje pdf AWZ e-bog; Læse Online GRATIS I lige linje Epub PDF; Online Læse GRATIS I lige linje awz Rtf e-bog;9788740038217;
læse bøg I lige linje txt
download I lige linje pdf gratis om Dansk
bibliotek I lige linje læses online
I lige linje læses online
digitaliseret I lige linje pdf
I lige linje nettet
I lige linje læse pdf på ipad
Hvor kan jeg I lige linje download bogen?
I lige linje torrent uden registrering
leje I lige linje epub
lytte til I lige linje audiobook mp3
købe I lige linje billige
lydbog I lige linje gratis ogg

elektronisk I lige linje mobi
I lige linje online gratis lovligt
I lige linje djvu
I lige linje free ebook
I lige linje e-bog gratis
I lige linje.pdf
I lige linje.ePub
9788740038217.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS