Bog indbundet Den hengivne hr. X af Keigo Higashino

Den hengivne hr. X


Sprog: Dansk


Information:
Format:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Publikationer: 5/2016
ISBN: 1239584949493
Sider: 242
Dimensioner: 4.2 mb
Læse Online:665
Hent bøger:1110

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Den hengivne hr. X.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Den hengivne hr. X.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Den hengivne hr. X Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Bog indbundet Den hengivne hr. X af Keigo Higashino


SAXO’s beskrivelse

Da den enlige mor Yasuko i selvforsvar dræber sin voldelige eksmand i et af Tokyos utallige lejlighedskomplekser tilbyder hendes forelskede nabo – den gådefulde og stille matematiklærer Ishigami – at fabrikere et alibi til hende. I desperation og uden at overskue konsekvenserne accepterer hun naboens tilbud.

Da politiet ikke kan finde huller i hendes alibi vælger de at konsultere den geniale fysiker Yukawa der tidligere har hjulpet dem med at løse komplicerede sager med sin blændende intuition. Dette fører til en sofistikeret hjernekamp mellem fysikeren og matematiklæreren der i  “Den hengivne hr. X” kæmper fra hver sin side af loven.
Kan Yukawas matematiske intelligens hamle op med Ishigamis glasklare logik? Og hvor langt er den hengivne matematiklærer villig til at gå for at beskytte Yasuko?

“Den hengivne hr. X” er en intelligent og overraskende roman der er blevet en af Japans største krimisuccesser nogensinde.

Den hengivne hr. X.pdf

Den hengivne hr. X.epub

Den hengivne hr. X hent bøger gratis [pdf epub iOS]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Den hengivne hr. X til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Den hengivne hr. X PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

bøger Dansk 1 Den hengivne hr. X PDF Epub; Læse Online 2 Den hengivne hr. X DOCX pdf 9788771465143; GRATIS Download 3 Den hengivne hr. X TXT e-bog; Download 4 Den hengivne hr. X Rtf e-bog; Gratis hent 9788771465143 Den hengivne hr. X MOBI Doc Fb2; Læse GRATIS Den hengivne hr. X Docx mobi; GRATIS Den hengivne hr. X Kindle Ibook; Gratis hent Den hengivne hr. X Docx DJVU 9788771465143; Download Den hengivne hr. X dvd kindle; Hent Den hengivne hr. X Epub Txt 9788771465143; Hent Den hengivne hr. X txt EPUB; Læse GRATIS Download Den hengivne hr. X PDF txt; ebook Dansk Den hengivne hr. X Mobi cd 9788771465143; Hent Den hengivne hr. X txt doc; Hent Den hengivne hr. X TXT e-bog; Download bøger Den hengivne hr. X DOCX boken; Gratis hent Online Den hengivne hr. X bogen mp3; Hent Dansk Den hengivne hr. X djvu bogen; Læse Online GRATIS Den hengivne hr. X Mp3 Cd; Gratis hent Online Den hengivne hr. X audiobook lydbøger;Gratis hent Den hengivne hr. X cd; GRATIS Download Den hengivne hr. X TXT Ebog;bøger Dansk Den hengivne hr. X pdf AWZ e-bog; Læse Online GRATIS Den hengivne hr. X DOCX TXT e-bog; Online Læse GRATIS Den hengivne hr. X PDF epub;9788771465143;
Hvor kan jeg Den hengivne hr. X download bogen?
lydbøg Den hengivne hr. X gratis ogg

elektronisk Den hengivne hr. X mobi
Den hengivne hr. X læse pdf på ipad
Den hengivne hr. X læses online
Den hengivne hr. X online gratis lovligt
Den hengivne hr. X djvu
Den hengivne hr. X nettet
købe Den hengivne hr. X billige
bibliotek Den hengivne hr. X læses online
download Den hengivne hr. X pdf gratis om Dansk
digitaliseret Den hengivne hr. X pdf
Den hengivne hr. X e-bog gratis
læse bøg Den hengivne hr. X txt
leje Den hengivne hr. X epub
Den hengivne hr. X torrent uden registrering
Den hengivne hr. X free ebook
lytte til Den hengivne hr. X audiobook mp3
Den hengivne hr. X.pdf
Den hengivne hr. X.ePub
9788771465143.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS