Om et klaver af Signe Brønserud

Om et klaver


Sprog: Dansk


Information:
Format:epub.pdf.mobi.fb2.ibooks.txt.lit.doc.djvu
Publikationer: 7/2015
ISBN: 8483938883833
Sider: 213
Dimensioner: 2.9 mb
Læse Online:1112
Hent bøger:222

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Om et klaver.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Om et klaver.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Om et klaver Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Om et klaver af Signe Brønserud


Forlagets beskrivelse

Henning er klaverstemmer en samvittighedsfuld og ordentlig klaverstemmer der påskønner hverdagens inerti og strenghedens ømme logik. Dagene tilbringes med at forsøge at redde de håbløst forfaldne de uoprettelige gamle uduelige udtjente klaverer men han drømmer om at skabe noget nyt at bidrage med noget væsentligt til verden. Han vil bygge sit eget klaver og det skal være lettere end noget andet klaver i verden. En svævende konstruktion.

Vennerne ser måbende til mens Henning fortaber sig i minutiøse skitser og intrikat håndværk. Mogens er kordegn i den lokale kirke. Han drikker lidt for meget og kommer ikke sjældent i problemer med Birgit præsten som ikke tager helt så let på at han sender hendes pibekrave til rens i en pizzabakke. Elise kommer jævnligt forbi Henning til gryderet og omsorg af en helt bestemt art. Hendes teenagesøn Robert der vel nok har en far et sted længes efter at flytte til København og indtil det sker minimerer han skaderne ved kun at lade sig fotografere helt tæt på og helt alene så den falske midlertidige livskulisse ikke kan blive afsløret.

Tiden går og Henning tænker næsten ikke på andet end klaveret. Han drømmer om det om natten finder løsninger på konstruktioner lige som han er på nippet til at falde i søvn må tænde lyset og gribe blok og pen som altid ligger klar på natbordet. Han drikker for meget kaffe spiser mere uregelmæssigt fodrer dyrene for sent eller for tidligt glemmer tiden og falder i søvn i lænestolen i mellemstuen. Det kan være svært at få både have husdyr og klaver til at gå op i en højere enhed – for slet ikke at tale om venskaberne kærligheden og længslerne. ”Drømme og evner og omstændigheder går sjældent samme vej selvom viljen har en plan.”

OM ET KLAVER er en sjov og charmerende fynsk roman om venskaber håndværk og kompromisløshed  – tilsat skæve dialoger brægende får og udsigt til Lillebælt.

Fil størrelse: 475 KB

Om et klaver.pdf

Om et klaver.epub

Om et klaver hent bøger gratis [pdf epub iBook]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Om et klaver til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Om et klaver PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Download ebook 1 Om et klaver MOBI TXT Ebog; Læse Online 2 Om et klaver DOCX pdf ; Hent 3 Om et klaver TXT e-bog; Læse Online GRATIS 4 Om et klaver epub awz; ebook bøger Om et klaver MOBI Doc Fb2; Download Om et klaver Docx mobi; Hent Om et klaver Kindle Ibook; BOg dansk Om et klaver Txt Doc; BOg ogg Om et klaver Djvu Mobi; bøger Om et klaver FB2 mp3; Hent Om et klaver doc fb2; Gratis hent Online Om et klaver docx fb2; ebook Dansk Om et klaver Mobi cd ; Download ebook Om et klaver txt doc; Gratis hent Online Om et klaver TXT e-bog; Download bøger Om et klaver DOCX boken; Gratis hent Online Om et klaver boken Fb2 ; ebook bøger Om et klaver e-bog Fb2; Læse nettet Om et klaver Mp3 Cd; Læse GRATIS Download Om et klaver audiobook lydbøger;Læse Online GRATIS Om et klaver lydbøger; GRATIS Download Om et klaver PDF Epub MOBI;GRATIS Download ebook Om et klaver pdf AWZ e-bog; Læse Online GRATIS Om et klaver DOCX TXT e-bog; Gratis hent Læse Om et klaver awz Rtf e-bog;;
digitaliseret Om et klaver pdf
købe Om et klaver billige
elektronisk Om et klaver mobi
Om et klaver online gratis lovligt
download Om et klaver pdf gratis om Dansk
Om et klaver læses online
Om et klaver e-bog gratis
Om et klaver nettet
Om et klaver djvu
Om et klaver free ebook
lydbøg Om et klaver gratis ogg

Om et klaver læse pdf på ipad
Hvor kan jeg Om et klaver download bogen?
leje Om et klaver epub
lytte til Om et klaver audiobook mp3
læse bøg Om et klaver txt
bibliotek Om et klaver læses online
Om et klaver torrent uden registrering
Om et klaver.pdf
Om et klaver.ePub
.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS