Bog indbundet Fritid af Lone Brock

Fritid


Sprog: Dansk


Information:
Format:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Publikationer: 5/2016
ISBN: 11234539009453
Sider: 219
Dimensioner: 3.8 mb
Læse Online:1004
Hent bøger:1003

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Fritid.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Fritid.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Fritid Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Bog indbundet Fritid af Lone Brock


Forlagets beskrivelse

Vi møder vore naboer genboer overboer og underboer på trappegangen i vaskeriet på fortovet og i nærbutikken. Vi hilser høfligt på hinanden snakker lidt om stort og småt men hvor meget ved vi i virkeligheden om disse mennesker der omgiver os?

I fotobogen Fri:tid handler det om det der gør os hver især til noget særligt: Vores passion.
En passion er mere end en hobby noget der ikke vil slippe sit tag i én noget der kan bringe det enkelte menneske glæde eller glæde mennesker i fællesskab.

I denne bog som er fotograferet af Anders Bach og tekstet af Lone Brock bringes der billeder og ord om 26 personer og deres passioner. De har det til fælles at de alle er beboere i Arbejdernes Andels Boligforening i Århus og at de er meget optaget af deres passioner – men herefter hører lighederne op. Aldersmæssigt spænder de fra 10 til 87 år og de dækker mange forskellige jobs og faggrupper på arbejdsmarkedet og i uddannelserne.

I bogen bevæger beboerne ud i land og by for at vise hvorledes de udfolder deres passioner. Vi møder hattedamen bikeren hiphopperen balletdanseren lystfiskeren og mange flere der påviser at passionen er karakterskabende og med til at fortælle historier om mennesker.

Jens Blendstrup har skrevet forord til bogen som sætter fokus på passionen som et ganske særligt fænomen der bringer livsglæde i mange forskellige afskygninger.

Fritid.pdf

Fritid.epub

Fritid hent bøger gratis [pdf epub mobi]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Fritid til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Fritid PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Hent købe 9788791822575 1 Fritid PDF Epub; bøger købe 2 Fritid DOC; ebook free 3 Fritid PDF DOCX; ebook 4 Fritid Rtf e-bog; Læse Dansk Fritid Kindle eBog; Gratis hent Online Fritid Docx mobi; GRATIS Fritid PDF Doc; ebook dansk Fritid Docx DJVU 9788791822575; ebook Fritid dvd kindle; Download ebook Fritid FB2 mp3; Download nettet Fritid doc fb2; Gratis hent Online Fritid PDF txt; Gratis hent Fritid Mobi cd 9788791822575; Gratis hent Online Fritid Pdf MOBI; Læse GRATIS Fritid DOCX e-bog; Læse GRATIS Fritid Epub bogen; Hent Fritid bogen mp3; Gratis hent Læse Fritid boger Awz; Download ebook Fritid Mp3 Cd; ebook bøger Fritid Mp3 cd;Gratis hent Fritid MP3; ebook bøger Fritid PDF Epub MOBI;Hent nettet Fritid DOC DOCX; Gratis hent Fritid DOCX TXT e-bog; Download ebook bøger Fritid awz Rtf e-bog;9788791822575;
Fritid læses online
Fritid e-bog gratis
købe Fritid billige
Hvor kan jeg Fritid download bogen?
leje Fritid epub
Fritid djvu
bibliotek Fritid læses online
elektronisk Fritid mobi
lydbøg Fritid gratis ogg

digitaliseret Fritid pdf
Fritid free ebook
download Fritid pdf gratis om Dansk
Fritid læse pdf på ipad
læse bøg Fritid txt
Fritid nettet
Fritid online gratis lovligt
Fritid torrent uden registrering
lytte til Fritid audiobook mp3
Fritid.pdf
Fritid.ePub
9788791822575.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS